Autoverzekering vergelijken

 
 
 

Voordelen Allsecur autoverzekering

  • Standaard geen eigen risico
  • Altijd telefonisch bereikbaar
  • Snelle hulp bij schade
  • Dagelijks wijzigen & opzeggen
  • Independer beoordeling 8.2

Beste Service Award 2013

Voor de 2e keer op rij winnen we deze award van het onafhankelijke reviewplatform Preferenso. Onze klanten geven een 8.3 als cijfer, hier zijn wij best trots op!

Lees meer

Beste kwaliteit volgens MoneyView

MoneyView heeft alle Allsecur autoverzekeringen in 2013 gewaardeerd met 5-sterren voor beste kwaliteit. Allsecur, de beste keuze voor uw Volledig Casco, Beperkt Casco en WA verzekering!

Lees meer

Cijfer 8,2 bij Independer.nl

8.2

Is onze gemiddelde klantbeoordeling bij Independer.nl


Lekker makkelijk en overzichtelijk, was binnen 5 minuten ingevuld en kreeg binnen 1 uur de polisdocumenten in mijn email.de heer Y.Uzun, Rotterdam

Bekijk alle onze klantervaringen

De Premie Alert van Allsecur

Wist u dat wij u een seintje geven als u goedkoper uit bent met een andere dekking voor uw autoverzekering?
 

 

 

Allsecur De autoverzekeraar voor uw autoverzekering

Allsecur is een 100% autoverzekeraar. We bieden alleen autoverzekeringen aan. Maar niet zomaar. We bieden autoverzekeringen met ‘een uitstekende dekking voor een scherpe prijs’. Dat is, samen met een verrassend goede service, hét handelsmerk van Allsecur. Niet voor niets is Allsecur door consumenten uitgeroepen tot de ‘Beste Keuze’ autoverzekering van Nederland! Al voor het vierde jaar op rij! We mogen ons dan ook met trots ‘Dé autoverzekeraar’ noemen!

Allsecur geeft u ook graag handige tips en adviezen over uw autoverzekering, het onderhouden van uw auto en de verbetering van uw rijvaardigheid. Weet u bijvoorbeeld hoe u olie moet verversen, een autoband moet verwisselen of hoe u goed voorbereid de weg op kunt in de winterperiode? Allsecur voorziet u graag van informatie die u nodig heeft bij onder andere autoschade, auto onderhoud en het kopen van een auto. Bekijk het overzicht met verschillende auto tips.

U heeft een autoverzekering en bent nieuwsgierig hoe u hierop kunt besparen? U kunt bijvoorbeeld uw autoverzekering vergelijken en nagaan of u goedkoper uit bent. Bereken nu ook eenvoudig uw autoverzekering bij Allsecur en profiteer van de vele voordelen die Allsecur Autoverzekeringen u kan bieden!

Autoverzekering
8.2 De Allsecur Autoverzekering is gemiddeld beoordeeld met een 8,2.
8.2 van10

(Gebaseerd op meer dan 35.000 beoordelingen)

28.0.16 D82