Privacybeleid

Op het moment dat u een verzekering afsluit – en daarna – kan Allsecur u naar uw persoonsgegevens en eventuele andere gegevens vragen. Wij verwerken deze gegevens volgens het Reglement Verwerking Persoonsgegevens Allianz Nederland Groep. Hierin hebben wij de regels van de Wet bescherming persoonsgegevens en de gedragscode ‘Verwerking Persoonsgegevens Financiële instellingen’ uitgewerkt.

Meer informatie over gedragscode?

Wilt u meer informatie over de gedragscode? Neem dan contact op met het Verbond van Verzekeraars (www.verzekeraars.nl of 070-333 8500) of de Nederlandse Vereniging van Banken (www.nvb.nl of 020-550 2888). Wij hebben onze verwerking van persoonsgegevens aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens.

Waarom gegevensverwerking?

Als u een verzekering aanvraagt, vragen wij een aantal persoonsgegevens aan u. Deze informatie gebruiken wij en Allianz Nederland Schadeverzekering NV om:

  • U adequaat van informatie te kunnen voorzien
  • Verzekeringen af te sluiten en uit te voeren en om de daaruit volgende relaties te beheren
  • Fraude te voorkomen en bestrijden
  • Activiteiten uit te voeren om ons cliëntenbestand te vergroten

Als u geen prijs stelt op informatie over onze producten of diensten, dan verzoeken wij u dit aan ons te laten weten.

Allsecur kan uw gegevens raadplegen en vastleggen bij de Stichting Centraal Informatie Systeem (CIS) te Den Haag. Dit doen we, omdat we risico’s willen beheersen en fraude tegen willen gaan. Wij houden ons daarbij aan het privacyreglement van het CIS. Zie voor meer informatie www.stichtingcis.nl.

Veilig websitebezoek

Allsecur doet er alles aan om uw bezoek aan en het gebruik van onze site te beveiligen en om misbruik te voorkomen. Zo moeten alle medewerkers die gegevens kunnen bekijken, deze geheimhouden. Als u onze website bezoekt, kunnen wij bezoekersgegevens verzamelen en opslaan om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te bevorderen. Het is ook mogelijk dat kleine tekstbestanden (cookies) naar uw computer worden gestuurd om onze onderlinge communicatie makkelijker te maken. U heeft keuzes met betrekking tot cookies. Door middel van het aanpassen van de instellingen van uw browser kunt u ervoor kiezen om alle cookies te accepteren, om op de hoogte te worden gebracht wanneer een cookie wordt geplaatst of om alle cookies te weigeren. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.

Allsecur maakt op deze website gebruik van een dienst om bezoekinformatie van onze website te meten en te analyseren. Hiertoe worden aan de hand van uw IP-adres, onder andere internet-verkeersgegevens en gegevens over uw browser type en computer verzameld. Wij gebruiken deze informatie om onze website af te stemmen op uw wensen. Wij zullen deze gegevens niet gebruiken om u persoonlijk te identificeren.

 

Aanpassingen

Allsecur kan de tekst van dit privacystatement aanpassen, bijvoorbeeld bij ontwikkelingen in onze bedrijfsactiviteiten of bij nieuwe wetgeving. Wij raden u daarom aan deze tekst regelmatig te lezen.

28.0.16 D82