Allsecur Schadecoach en app

U gaat elke dag naar uw werk. Elke dag neemt u dezelfde route. Soms ziet u ze staan, die pechvogels die een ongelukje gehad hebben. U denkt: "Dat overkomt mij niet". Maar als het u overkomt, belt u de Schadecoach van Allsecur. Want de Schadecoach helpt direct en zorgt dat u snel weer op weg bent. De schadecoach kan u ook helpen bij het invullen van uw schadeformulier of het melden van uw schade.

De Schadecoach regelt naast acute hulp ook:

 • Vervangend vervoer voor u, uw inzittenden en uw bagage.
 • Sleepdienst voor uw auto, aanhanger of caravan.

Wat is de Schadecoach app?

Met de Schadecoach app krijgt u direct telefonische hulp bij pech of een ongeval. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of het nu gaat om de situatie ter plaatse of als u eenmaal thuis bent. Ook kunt u schadeherstellers makkelijk vinden en gelijk bellen.

Allsecur Schadecoach app downloaden

Download de Allsecur app in de store van uw type smartphone. Dit kan door op 1 van de iconen rechts op deze pagina te klikken. U komt direct bij de gratis Allsecur Schadecoach app in de door u gekozen store. De app is geschikt voor iPhone, iPod touch, iPad en Android. Vereist iOS 4.0 of nieuwer. Voor Android 2.1 en hoger.

Hoe werkt de app?

 • Noodsituatie
  Met 1 druk op de knop belt u de Schadecoach voor telefonische hulp bij acute pech of een ongeval. De Allsecur Schadecoach vertelt u wat u moet doen en wat u kunt verwachten van Allsecur.
 • Schade melden
  U kunt direct Allsecur bellen om uw schade te melden. Wel zo snel en makkelijk.
 • Autoproblemen
  In de Allsecur app is ook de Onderweg Service te vinden. Met 1 druk op het scherm belt u voor vragen onderweg. Zoals wat kan het rode lampje op mijn dashboard betekenen, of waar is het dichtstbijzijnde ziekenhuis? U hoort dan direct of u veilig verder kunt rijden.
 • Schadehersteller zoeken
  Zelf een schadehersteller zoeken? De Allsecur app biedt u een compleet overzicht van telefoonnummers en adressen. Door de GPS in uw mobiele telefoon ziet u direct alle adressen in de buurt waar u op dat moment bent. Uiteraard kunt u ook zelf een plaats kiezen. Met 1 druk op de knop belt u vervolgens met een hersteller of laat u zich naar het vestigingsadres ervan leiden. 

Veelgestelde vraag

Welke diensten kan ik in de Allsecur app vinden?
Binnen enkele stappen bent u verzekerd van adequate pech of ongeval hulp van de Schadecoach of de Onderweg Service. Herstellers bij u in de buurt kunt u bellen of u kunt zich er naar toe laten leiden. U kunt schade of pech melden of de status ervan opvragen en inzien.

28.0.16 D82