Over Allsecur autoverzekeringen

Organisatie

Allsecur 100% autoverzekeraar, is een dochtermaatschappij van Allianz Benelux N.V.  en opgericht in 2008. In een overvolle autoverzekeringsmarkt bieden wij de klant een kwalitatief autoverzekeringsproduct tegen een scherpe premie. Maar vooral de eenvoud en het gemak om de autoverzekering zelf (online) te regelen en af te sluiten. Als 100% autoverzekeraar kent Allsecur de trends en ontwikkelingen in de autoverzekerings- en autobezittersmarkt. Daardoor kunnen wij goed inspelen op de veranderende klantbehoeften in autoverzekeringen en automobiliteit. Wij maken de klantbelofte waar: vier jaar op rij zijn wij uitgeroepen tot ‘Beste keuze autoverzekering’ en we hebben ook awards in ontvangst mogen nemen voor: ‘Beste Klantenservice’, ‘Meest gekozen Autoverzekering’ en ‘Meest heldere Polisvoorwaarden’.

Over Allianz

Allianz Nederland is onderdeel van Allianz Group, internationaal een van de grootste financiële instellingen ter wereld met een krachtig imago, een internationale strategie en een stevige vermogenspositie. Wereldwijd dragen bijna 174.000 medewerkers in ruim 70 landen bij aan het behoud van de leidende positie van Allianz. Allianz Nederland is een topverzekeraar met een sterke positie in drie kernmarkten: schadeverzekeringen, levensverzekeringen en vermogensbeheer.

Voordelen van Allsecur

 • Standaard geen eigen risico
 • Altijd telefonisch bereikbaar
 • Snelle hulp bij schade
 • Dagelijks wijzigen & opzeggen
 • Independer beoordeling 8.2
Bereken uw premie

Allsecur Blog

Lees actuele artikelen van onze experts op de Allsecur Blog!

 

Visie en missie Allsecur

Wij weten hoe het voelt om autobezitter te zijn. In het belang van de klant bieden we een kwalitatief autoverzekeringsproduct: een uitstekende dekking tegen een scherpe premie. Bij Allsecur gaan we een stap verder voor de klant en zijn auto dan andere verzekeraars. Vanuit onze passie als 100% autoverzekeraar verdiepen wij ons in de problematiek, de ontwikkelingen en trends in autoverzekeren, autobezit en autogebruik. Wij luisteren naar onze klanten en innoveren, verbeteren en communiceren in het belang van onze klant. 

Kernwaarden Allsecur

De kernwaarden van Allsecur zijn de basis van onze medewerkers die ervoor zorgen dat wij onze missie en doelstellingen kunnen realiseren. De cultuur van Allsecur is klant- en resultaatgericht. We zijn een team. Successen worden gedeeld. Zowel emotioneel als financieel. Onze kernwaarden zijn:

 • Klantfocus
  We zijn betrokken en luisteren naar onze klanten. We bieden de best mogelijke service aan onze klant en we anticiperen op veranderende klantbehoeften. We regelen voor onze klant de zaken snel en zonder rompslomp. 
 • Passie
  We ontwikkelen en verbeteren onze autoverzekeringsproducten en services in het belang van onze klanten. Het is onze passie om klanten veilig op de weg te houden en hun vrijheid te verzekeren.
 • Integer
  We behandelen onze klanten met eerlijkheid, respect en professionaliteit. We zijn transparant over onze producten en diensten.
 • Samenwerken
  We werken samen met onze klanten, partners en met elkaar om onze doelstellingen te bereiken.

 

28.0.16 D82