Hoe regelen wij autoschade?

We doen er alles aan om uw autoschade snel te regelen. Soms duurt het iets langer. Bijvoorbeeld als wij medewerking nodig hebben van een tegenpartij of een getuige. Wat kunt u van Allsecur verwachten? Wij regelen uw autoschade in 5 stappen.

Uw schade in 5 stappen

  • Wij maken met u uw schadedossier compleet.
  • Wij bekijken de autoschade.
  • We houden u op de hoogte van de schadeafhandeling
  • Wij betalen de schadevergoeding.
  • Wij verhalen de schadevergoeding bij een tegenpartij bij Volledig Casco dekking en een rechtsbijstand dekking.

In onze Folder Schadeafhandeling leest u in detail hoe wij uw schade afhandelen.

Hoe snel regelen wij uw schadeherstel?

Hoe snel is het schadeherstel geregeld en hoe snel krijgt u uitbetaald? Dat hangt af van de soort schade die u heeft en hoe u verzekerd bent. Meld in ieder geval uw schade altijd binnen 24 uur bij ons. U kunt uw schade op verschillende manieren bij ons melden.

Ruitschade?

Als u daarvoor verzekerd bent kunt u Allsecur bellen voor reparatie via 073-548 5000. We verbinden u dan direct door met onze glasherstellers en betalen de rekening rechtstreeks aan de glashersteller.

Wist u dat?

Blikschade sneller gerepareerd is bij een Tophersteller? En u krijgt ook vervangend vervoer.

Bekijk uw polisblad of u verplicht bent uw schade te laten herstellen bij een Topherstelbedrijf.

Blikschade?

Als u de schade meldt, maken wij een inschatting van de kosten. Als het om een groter bedrag gaat, komt een expert kijken hoe groot de schade is. De expert komt binnen 2 dagen nadat hij van ons de opdracht krijgt. De reparateur kan u een inschatting geven van het bedrag en hoe lang het schadeherstel duurt.

Letselschade?

Omdat dit vaak erg ingewikkeld is, kan dit lang duren. Soms meer dan 1 jaar. Zeker als er een tegenpartij betrokken is.

Topherstelservice

Als u uw autoschade laat repareren door bedrijven waarmee wij samenwerken, gaat de rekening altijd rechtstreeks naar ons. Daar heeft u dus geen omkijken naar. En uw schadeherstel wordt goed en snel geregeld.

Het kan zijn dat u verplicht bent om uw schade bij een Tophersteller te laten repareren. Wilt u weten of dit voor u geldt? Bekijk dan uw polisblad. Daarin staat aangegeven of u vrije keuze heeft of bij Topherstel uw schade moet laten repareren. 

Veelgestelde vraag

Regelt Allsecur altijd mijn schade?

Dit ligt aan de dekking die u heeft gekozen voor uw autoverzekering. Met een Volledig Casco autoverzekering bent u voor schade aan uw eigen auto verzekerd en regelen wij alles. Met een WA-autoverzekering bent u alleen verzekerd voor de schade die u aan anderen toebrengt. Als u wilt dat wij schade dan voor u verhalen, kunt u het beste een rechtsbijstandverzekering afsluiten. Twijfelt u? Bel ons dan via 073-548 5000 of lees onze polisvoorwaarden.

28.0.16 D84