Allsecur Verzekeringen Allsecur Verzekeringen

Allsecur wordt Allianz Direct

Wat betekent dit voor jou? Hieronder vind je antwoord op al je vragen.

Nu is het tijd voor Allianz Direct

Allsecur gaat dit najaar verder onder de naam Allianz Direct. Wist je dat Allianz één van de grootste verzekeraars ter wereld is en dat we al meer dan 10 jaar onder de Allianz paraplu vallen? Hoogste tijd dus om onze krachten definitief te bundelen.

Binnenkort zul je de naam Allianz Direct steeds meer gaan tegenkomen. Daarom zijn we je een kleine uitleg schuldig.


Waarom deze naamsverandering?

Eigenlijk is dit nieuwe merk mede tot stand gekomen door jou. De wereld om ons heen is aan het veranderen. Je wensen en behoeften kunnen morgen weer compleet anders zijn. Om in te spelen op deze veranderende behoeften, zijn we continu op zoek naar manieren om alles nóg beter, nóg sneller en nóg efficiënter voor je te maken.

Of je nu een premie berekent online, je gegevens aanpast in Mijn Account of belt met iemand van klantenservice; je kunt directe hulp en service verwachten, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Daarnaast blijven we kwalitatieve verzekeringen aanbieden tegen een scherpe premie, gecombineerd met innovatieve en waardevolle services.


Wat betekent dit voor jou?

Helemaal niets. Je autoverzekering gaat gewoon mee naar Allianz Direct. Je hoeft hier niets voor te doen. Voor je woonverzekering geldt hetzelfde. Deze verhuist ook automatisch mee naar Allianz Direct. En je premie, die blijft gewoon gelijk. Het beste van Allsecur blijft gewoon bij Allianz Direct:

Standaard €0,- eigen risico

Dagelijks wijzigen en opzeggen

Vervangend vervoer bij schade


         


Voor jou verandert er niets!

Afgezien van de naamsverandering, verandert er voor jou dus helemaal niets. En zoals je ziet, maken we het voor jou zo makkelijk mogelijk. Heb je toch nog vragen? Hieronder vind je het antwoord op de meest gestelde vragen. Staat je antwoord er niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Nieuwsgierig naar Allianz Direct? Neem dan alvast een kijkje op onze nieuwe website.


Waar heb je een vraag over?

De verzekeringen van Allsecur én Allianz Direct

  • Autoverzekeringen
  • Woonverzekeringen

Funnel entry

Nl