Allsecur Autoverzekering
Terug naar de Homepage

Allsecur opzeggen?

Overweeg je om ons te verlaten? Dat vinden wij erg jammer. Daarom maken we graag gebruik van dit moment om een aantal dingen met je te delen, voordat je écht de knoop doorhakt.

Redenen om bij Allsecur te blijven

Het gras lijkt vaak groener bij de buren. Iedere verzekeraar heeft zo zijn plussen en minnen. Hieronder vijf goede redenen om bij Allsecur te blijven:

  • Altijd vervangend vervoer
  • Gratis Kwik-Fit Zomer- en Wintercheck t.w.v. € 30
  • Premie Alert
  • Thuisbreng Service
  • Standaard geen Eigen RisicoPast je verzekering niet meer bij je?

Past je huidige autoverzekering nog wel bij je persoonlijke situatie? Het is raadzaam je autoverzekering regelmatig onder de loep te nemen.

Heb je vragen of wil je advies? Wij kunnen je helpen door antwoord te geven op je vragen. Of neem contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch op 088 - 548 5000.


Je weet pas wat je mist…

Als je één of meer producten opzegt, loop je het risico de Allsecur voordelen te verliezen. We willen niet dat je voor verrassingen komt te staan. Check daarom eerst in Mijn Allsecur welke voordelen je nu hebt.
Wil je iets kwijt? Laat het weten!

Wij zijn benieuwd naar je overweging om ons te verlaten. Dat willen we graag eerlijk horen, zodat we er iets mee kunnen. Jouw feedback zou ons hierbij helpen. Ook wanneer je helaas zou besluiten om ons écht te verlaten. We willen ons continu verbeteren en staan open voor je ideeën en feedback.


Tóch opzeggen?

Bel dan met onze Klantenservice op 088 - 548 5000. Wij doorlopen alle stappen met je om je verzekering met een gerust gevoel te laten aflopen. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.

Fijn, dat je klant bij ons was en wie weet tot in de toekomst!


Funnel entry

Nl