Autowassen | Allsecur Autoverzekeringen
Terug naar de Homepage

Bonus-Malus

Sinds kort hebben we de Bonus-Malus ladder verwijderd uit onze polisvoorwaarden. Bonus-Malus, ook wel no-claim korting genoemd, is een manier om rekening te houden met iemands schadevrije jaren.

Allsecur houdt hier nog steeds rekening mee, maar in het kader van transparantie hebben wij de formule die erachter zit aangepast. Op deze manier kunnen wij beter rekening houden met het soort schade.

Een eerlijker alternatief voor Bonus-Malus

De oude Bonus-Malus systematiek was ondoorzichtig en leidde tot heel veel vragen. Bovendien gaf het een soort schijnzekerheid, omdat het door tussentijdse veranderingen in de premiestructuur toch al niet mogelijk was om uit rekenen wat je als klant volgend jaar zou gaan betalen. Het bedrag waarover je korting krijgt verandert namelijk.

No-claim leek dus transparant, maar was dat in feite niet. Tot slot was de systematiek ook niet helemaal eerlijk: alle soorten schades telden even hard mee in de korting. En sommige klanten kregen te veel korting en andere te weinig. Daarom hebben we de systematiek aangepast en nemen we deze niet meer mee in de polisvoorwaarden.

Natuurlijk blijven de we schadevrije jaren bijhouden, zodat je die kunt meenemen als je naar een andere verzekeraar wilt overstappen.

Lees hier onze nieuwe voorwaarden.

Hoeveel ga jij besparen?

Verzeker je auto precies zoals je dat wilt.

  • Geen kleine lettertjes
  • Niet tevreden? Dagelijks opzegbaar
  • 6 jaar op rij de 'Beste Service Award
Pechhulp on demand Allsecur

Pechhulp on demand

Alleen betalen als je pech hebt

  • Gemiddeld binnen 30 minuten ter plekke
  • Alles digitaal geregeld op de locatie zelf
  • Meer dan 1000 ervaren monteurs 24/7 stand-by
Ontdek de appMeer dan 125.000 keer gedownload!

Funnel entry

Nl