Terug naar schade tips

Roy data: landelijke database voor schadevrije jaren

Benieuwd naar de schadevrije jaren die je hebt opgebouwd?

Wat is Roy data? Een vraag die veel verzekerden zich stellen en waarvan het antwoord niet altijd duidelijk is. Roy data is een landelijke database waarin verzekeraars bijhouden hoeveel schadevrije jaren autobestuurders hebben opgebouwd. Als je een verzekering wilt afsluiten voor je voertuig wordt de premie onder meer bepaald door het aantal schadevrije jaren dat je hebt opgebouwd. Bij Roy data schadevrije jaren opvragen helpt dus bij het bepalen van de juiste premie.

Opvragen schadevrije jaren bij Roy data

Dus – wat is Roy data? Het is in een tool die je helpt in je zoektocht naar een passende autoverzekering. Als je je auto momenteel hebt verzekerd, zijn schadevrije jaren niet in te zien bij Roy data. Ze zijn dan in gebruik genomen door je huidige verzekeraar. Je kunt dan contact opnemen met je verzekeraar of nagaan op je polisblad hoeveel schadevrije jaren je hebt opgebouwd. Is jouw autoverzekering beëindigd? Dan kun je de schadevrije jaren wel inzien via de database, want verzekeraars zetten de royementsverklaring in het desbetreffende systeem.

Verzeker je goedkoop bij Allsecur

Met de schadevrije jaren die je hebt opgebouwd, kun je je eenvoudig verzekeren bij Allsecur. Dit levert je direct een aantal voordelen op:

  • Je eigen risico bedraagt altijd €0,-
  • Je bent, bij schade, verzekerd van vervangend vervoer
  • Je kunt je autoverzekering dagelijks wijzigen of opzeggen
  • Je kunt gebruik maken van andere, aantrekkelijke verzekeringen van Allsecur, zoals diverse woonverzekeringen

Roy data en je schadevrije jaren bij Allsecur

Wil je auto voordelig verzekeren? Breng dan je autoverzekering onder bij Allsecur en profiteer direct van een zeer scherpe premie. Uiteraard zijn ook de polisvoorwaarden bij Allsecur dik in orde. Sluit daarom je autoverzekering af bij Allsecur. Bij de verzekeraar zorgen ze er dan voor dat de schadevrije jaren in Roy data in gebruik worden genomen en jij onbezorgd met de auto de weg op kunt.

Schade melden

Meld je schade binnen 24 uur en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Schade meldenMeld je schade eenvoudig bij onze klantenservice.

Onze klanten waarderen onze schadeafhandeling

Funnel entry

Nl