Autowassen | Allsecur Autoverzekeringen
Terug naar de homepage

Autoverzekering voor ZZP

Een autoverzekering op maat

Je auto verzekeren als ZZP’er, hoe werkt dat?

Ben je freelancer of ZZP'er? Dan is een goede autoverzekering belangrijk. Niet alleen om je auto te verzekeren bij schade, maar ook om mobiel te blijven.

Rijd je als particulier met je auto en gebruik je je auto voor woon- en werkverkeer? Dan kunnen we je een scherpe premie aanbieden voor uw autoverzekering. Verreken je ook BTW? Dan kun je je auto bij Allsecur zelfs exclusief BTW verzekeren. Jouw voordeel: een nog lagere premie! Bij schade betalen wij de schadehersteller dan ook exclusief BTW. Je kunt dan dus wel van de schadehersteller een BTW rekening ontvangen. Deze BTW kun je terugvragen bij de Belastingdienst.

Hoeveel ga jij besparen?

Verzeker je auto precies zoals je dat wilt.

  • Geen kleine lettertjes
  • Niet tevreden? Dagelijks opzegbaar
  • 6 jaar op rij de 'Beste Service Award

Jouw autoverzekering op maat

Samen met jou kijken we graag welke dekking bij jouw situatie past. Je kunt kiezen uit verschillende hoofddekkingen: WA, Beperkt Casco en All Risk. De juiste keuze is afhankelijk van de leeftijd van je auto. Als je auto jonger dan 4 jaar is adviseren wij bijvoorbeeld een All Risk verzekering te nemen.


Autopech

Minder erg maar niet minder vervelend: je krijgt autopech. Dat betekent voor je misschien ook dat je omzet gevaar loopt. Sluit onze aanvullende verzekering Pechhulp af en Allsecur zorgt ervoor dat je snel weer verder kunt rijden. Allsecur biedt je pechhulp in binnen- en buitenland samen met Allianz Mondial Assistance. Kan je auto niet ter plekke gerepareerd worden? Dan zorgen wij dat je auto weggesleept wordt naar een goede garage. En je kunt met een gelijkwaardige vervangende auto verder rijden naar uw belangrijke afspraak.

Rechtsbijstandsverzekering afsluiten

Iemand anders rijdt je aan. Erg vervelend! Als ZZP’er is je tijd kostbaar. Het verhalen van jouw schade bij de tegenpartij kan een tijdrovende en ingewikkelde procedure zijn. Met een rechtsbijstandverzekering helpen wij je met het verhalen van je schade bij de tegenpartij (ook bij letsel). Je krijgt ook juridische ondersteuning bij een meningsverschil met je merkdealer.


Autoverzekering ZZP afsluiten

Je kunt je autoverzekering snel en gemakkelijk online afsluiten. Heb je hulp nodig bij het selecteren van de juiste autoverzekering en aanvullende dekkingen? Dan kun je ons ook altijd bellen via 088-548 5000 voor een advies op maat.

Wij zijn dé expert in autoverzekeringen

Beoordeeld door meer dan 35.000 klanten

Independer Allsecur

Independer

Klanten geven ons gemiddeld een 8.2 op de website Independer.nl.

MoneyView

Voor het vijfde jaar op rij de maximale score van Moneyview!

Pechhulp on demand Allsecur

Pechhulp on demand

Alleen betalen als je pech hebt

  • Gemiddeld binnen 30 minuten ter plekke
  • Alles digitaal geregeld op de locatie zelf
  • Meer dan 1000 ervaren monteurs 24/7 stand-by
Ontdek de appMeer dan 125.000 keer gedownload!

Funnel entry

Nl