Bij Allsecur krijg je zoveel meer!

Allsecur biedt niet zomaar een autoverzekering aan. Naast een lage premie, kun je rekenen op heel veel extra’s. Juist op de momenten dat je dit het hardst nodig hebt, zijn we er voor je.

Bespaar op je premie en win op je extra's

Als je een autoverzekering afsluit bij Allsecur, krijg je niet alleen een lage premie, maar kun je rekenen op heel veel extra's:

Standaard Premie Alert

Jaarchecker waarin wij je laten weten wanneer je premie omlaag kan.

Standaard € 0,- eigen risico

Geen financiële verrassingen bij schade.

Standaard KwikFit Zomer en Wintercheck Plus t.w.v. € 39,95

Laat je auto gratis checken op 8 belangrijke punten. Zo zorgen wij, dat je het hele jaar door kunt blijven autorijden.

Standaard vervangend vervoer

Altijd vervangend vervoer als je je schade laat herstellen bij 1 van onze herstellers.

Standaard Thuisbrengservice

Wij brengen jou en je passagiers weer veilig naar huis na een ongeluk.

Onze extra's uitgelicht…


Premie Alert

Jaarchecker waarin wij je laten weten wanneer je premie omlaag kan. Wij controleren jaarlijks of je premie nog bij de leeftijd van je auto past en geven je een seintje als je premie omlaag kan. Je maakt hierna uiteraard zelf een keuze of je je autoverzekering wilt wijzigen.
Lees meer over Premie Alert >>


€ 0,- Eigen risico

Bij Allsecur heb je standaard € 0 eigen risico. En daar betaal je niets extra’s voor! Je bent toch juist verzekerd voor als je schade hebt? Op deze manier kom je niet voor financiële verrassingen te staan bij schade.


KwikFit Zomer en Wintercheck Plus t.w.v. € 39,95

Tijdens deze gratis checks controleert KwikFit de auto op 8 essentiële punten zoals: bandenprofiel en -spanning, schokdempers, uitlaat, ruitenwissers, remmen, verlichting en olie-, koelvloeistof- en ruitenwisservloeistof. Zo zorgen wij dat je het hele jaar door kunt blijven autorijden.
Lees meer over de Wintercheck Plus >>
Lees meer over de Zomercheck Plus >>


Vervangend vervoer

Is je auto na schade in reparatie bij één van onze aangesloten schadeherstelbedrijven? Dan zorgen wij voor vervangend vervoer. Zo blijf je mobiel, terwijl je auto gerepareerd wordt. Is je auto gestolen? Ook dan leveren wij je een vervangende auto als je klant bent bij Allsecur.
Lees meer over Vervangend Vervoer >>


Thuisbrengservice

Kan de bestuurder niet meer rijden door een verkeersongeluk? En kan of mag niemand anders de auto besturen? Wij brengen jou en je passagiers weer veilig naar huis na een ongeluk. Je kiest zelf het adres. Heb je een ongeluk gehad in het buitenland? Ook dan zorgen wij voor het vervoer van je auto en de passagiers met bagage naar Nederland.
Lees meer over onze Thuisbreng Service >>