Bij Allsecur krijgt u zoveel meer!

Allsecur biedt niet zomaar een autoverzekering aan. Naast een lage premie, kunt u rekenen op heel veel extra’s. Juist op de momenten dat u dit het hardst nodig heeft, zijn we er voor u.

Bespaar op uw premie en win op uw extra's

Als u een autoverzekering afsluit bij Allsecur, krijgt u niet alleen een lage premie, maar kunt u rekenen op heel veel extra's:

Standaard Premie Alert

Jaarchecker waarin wij u laten weten wanneer uw premie omlaag kan.

Standaard € 0,- eigen risico

Geen financiële verrassingen bij schade.

Standaard KwikFit Zomer en Wintercheck Plus t.w.v. € 39,95

Laat uw auto gratis checken op 8 belangrijke punten. Zo zorgen wij, dat u het hele jaar door kunt blijven autorijden.

Standaard vervangend vervoer

Altijd vervangend vervoer als u uw schade laat herstellen bij 1 van onze herstellers.

Standaard Thuisbrengservice

Wij brengen u en uw passagiers weer veilig naar huis na een ongeluk.

Onze extra's uitgelicht…


Premie Alert

Jaarchecker waarin wij u laten weten wanneer uw premie omlaag kan. Wij controleren jaarlijks of uw premie nog bij de leeftijd van uw auto past en geven u een seintje als uw premie omlaag kan. U maakt hierna uiteraard zelf een keuze of u uw autoverzekering wilt wijzigen.
Lees meer over Premie Alert >>


€ 0,- Eigen risico

Bij Allsecur heeft u standaard € 0 eigen risico. En daar betaalt u niets extra’s voor! U bent toch juist verzekerd voor als u eens schade heeft? Op deze manier komt u niet voor financiële verrassingen te staan bij schade.


KwikFit Zomer en Wintercheck Plus t.w.v. € 39,95

Tijdens deze gratis checks controleert KwikFit de auto op 8 essentiële punten zoals: bandenprofiel en -spanning, schokdempers, uitlaat, ruitenwissers, remmen, verlichting en olie-, koelvloeistof- en ruitenwisservloeistof. Zo zorgen wij dat u het hele jaar door kunt blijven autorijden.
Lees meer over de Wintercheck Plus >>


Vervangend vervoer

Is uw auto na schade in reparatie bij één van onze aangesloten schadeherstelbedrijven? Dan zorgen wij voor vervangend vervoer. Zo blijft u mobiel, terwijl uw auto gerepareerd wordt. Is uw auto gestolen? Ook dan leveren wij u een vervangende auto als u klant bent bij Allsecur.
Lees meer over Vervangend Vervoer >>


Thuisbrengservice

Kan de bestuurder niet meer rijden door een verkeersongeluk? En kan of mag niemand anders de auto besturen? Wij brengen u en uw passagiers weer veilig naar huis na een ongeluk. U kiest zelf het adres. Heeft u een ongeluk gehad in het buitenland? Ook dan zorgen wij voor het vervoer van uw auto en de passagiers met hun bagage naar Nederland.
Lees meer over onze Thuisbreng Service >>