Service Pakket

Allsecur biedt niet zomaar een autoverzekering aan. Naast een uitstekende dekking voor een scherpe prijs, kunt u rekenen op een verrassend goede service. Juist op de momenten dat u dit het hardst nodig heeft, zijn we er voor u.

Onze extra service-producten hebben we vanaf nu gebundeld. Als u een autoverzekering afsluit bij Allsecur, is dat altijd inclusief gratis Allsecur Service Pakket:

Altijd vervangend vervoer

Altijd vervangend vervoer als u uw schade laat herstellen bij 1 van onze herstellers

Gratis Kwik-Fit Zomer en Wintercheck Plus t.w.v. € 39,95

Laat uw auto gratis checken op 8 belangrijke punten. Zo zorgen wij, dat u het hele jaar door kunt blijven autorijden.

Premie Alert

Jaarchecker waarin wij u laten weten wanneer uw premie omlaag kan.

Thuisbreng Service

Wij brengen u en uw passagiers weer veilig naar huis na een ongeluk.

Standaard geen Eigen Risico

Geen financiële verrassingen bij schade.Ons Service Pakket uitgelicht…


Altijd vervangend vervoer

Is uw auto na schade in reparatie bij één van onze aangesloten schadeherstelbedrijven? Dan zorgen wij voor vervangend vervoer. Zo blijft u mobiel, terwijl uw auto gerepareerd wordt. Is uw auto gestolen? Ook dan leveren wij u een vervangende auto als u klant bent bij Allsecur.
Lees meer over Vervangend Vervoer >>


Gratis Kwik-Fit Zomer en Wintercheck Plus t.w.v. € 39,95

Tijdens deze gratis checks controleert Kwik-Fit de auto op 8 essentiële punten zoals: bandenprofiel en -spanning, schokdempers, uitlaat, ruitenwissers, remmen, verlichting en olie-, koelvloeistof- en ruitenwisservloeistof. Zo zorgen wij dat u het hele jaar door kunt blijven autorijden.
Lees meer over de Zomercheck Plus >>


Premie Alert

Jaarchecker waarin wij u laten weten wanneer uw premie omlaag kan. Wij controleren jaarlijks of uw premie nog bij de leeftijd van uw auto past en geven u een seintje als uw premie omlaag kan. U maakt hierna uiteraard zelf een keuze of u uw autoverzekering wilt wijzigen.
Lees meer over Premie Alert >>


Thuisbreng Service

Kan de bestuurder niet meer rijden door een verkeersongeluk? En kan of mag niemand anders de auto besturen? Wij brengen u en uw passagiers weer veilig naar huis na een ongeluk. U kiest zelf het adres. Heeft u een ongeluk gehad in het buitenland? Ook dan zorgen wij voor het vervoer van uw auto en de passagiers met hun bagage naar Nederland.
Lees meer over onze Thuisbreng Service >>


Standaard geen Eigen Risico

Bij Allsecur heeft u standaard € 0 eigen risico. En daar betaalt u niets extra’s voor! U bent toch juist verzekerd voor als u eens schade heeft? Op deze manier komt u niet voor financiële verrassingen te staan bij schade.