Krassen verwijderen

Krassen op uw auto zijn vervelend maar goed te repareren. Er zijn veel bedrijven die krassen op uw auto kunnen verwijderen. Lichte schrammen en krassen kunt u vaak ook zelf verwijderen. Allsecur vertelt u hoe u dit zelf kunt doen.

Krassen verwijderen met wax

Krassen in de lak van uw auto kunt u voorkomen door uw auto in te wrijven met speciale wax. Hele lichte krassen kunnen ook worden opgevuld met deze wax. Ze vallen dan veel minder op. Voor wat diepere krassen zijn er ook speciale soorten wax met een kleur.

Krassen verwijderen met Polijsten

Een kras in uw auto is eigenlijk een hoogteverschil in de lak. Door dit verschil weg te polijsten verdwijnt de kras. Er zijn veel verschillende soorten polijstmiddelen verkrijgbaar. Vraag daarom altijd om advies van een specialist voor het juiste middel voor uw kras en lak.

Krassen verwijderen met Krasstiften

Er zijn 2 soorten krasstiften die uw kras kunnen weghalen. Kleurstiften vullen de kras in uw auto op door hem te kleuren. Er zijn ook krasstiften die de kras in uw auto opvullen door de lak om de kras heen te verdunnen. De verdunde lak vult de kras op en hard weer uit.
  • Elke kras, elke lak en elk middel is weer anders. Vraag advies over het voor u meest geschikte middel.

Melden van schade

Krijgt u de kras niet zelf weg en bent u volledig casco verzekerd? Dan kunt u de schade online melden via Allsecur. Wij laten de schade dan vakkundig repareren bij een Tophersteller.