Autoverzekering België

U woont in Nederland, maar vlakbij de Belgische grens. Hierdoor rijdt u vaker in België dan in Nederland. Wat betekent dit voor uw autoverzekering? Bent u daar dan altijd net zo goed verzekerd als in Nederland?

Rijden in België

Met uw Nederlandse autoverzekering bent u ook verzekerd voor schade in België. Er zit wel een verschil in de hulpverlening bij pech. Als u met de auto pech krijgt in België bent u in het buitenland. Bent u wel verzekerd voor pechhulp in het buitenland of bent u alleen verzekerd in Nederland? Als u vaak in België bent, is het verstandig om uw autoverzekering uit te breiden met de aanvullende dekking Pechhulp Buitenland. Dan helpen wij u ook met pech onderweg in België. :

  • Allsecur brengt uw auto naar een gewenst adres in Nederland wanneer uw auto niet binnen 48 uur gemaakt kan worden.
  • Allsecur betaalt het vervoer voor u, uw passagiers en alle bagage. Dit kan naar het adres van uw bestemming of naar een gewenst ander adres in Nederland.
  • Het kan voorkomen dat er specifieke onderdelen nodig zijn voor de reparatie van uw auto. Wanneer een buitenlandse garage deze onderdelen niet voor handen heeft, zorgt Allsecur ervoor dat deze worden opgestuurd.

Uw verzekeringsbewijs

Uw autoverzekering is geldig in meerdere landen. Dit staat vermeld op uw verzekeringsbewijs. België hoort daar ook bij.

U bent in België hetzelfde verzekerd als in Nederland. Denk alleen wel aan uw pechhulp voor in het Buitenland. Uw autoverzekering berekenen en eenvoudig online afsluiten, kan in een paar simpele stappen.

45.0.3 FC51