Uw autoverzekering in het buitenland

Gaat u met uw auto naar het buitenland? Dan wilt u ook daar goed verzekerd zijn. Is uw autoverzekering ook geldig in het buitenland? En wordt u ook geholpen bij autopech in het buitenland? Allsecur legt het u graag uit.

Waar is uw autoverzekering geldig?

Uw autoverzekering is in een groot aantal landen geldig. U bent verzekerd in alle landen van de Europese Unie. Op uw verzekeringsbewijs onder ‘Dekkingsgebieden’ treft u specifiek alle landen aan waar uw autoverzekering in het buitenland geldig is. Onafhankelijk van de gekozen dekking, heeft u altijd recht op 7 dagen vervangend vervoer bij een ongeluk in het buitenland. Wilt u geholpen worden bij pech in het buitenland? Dan heeft u de aanvullende dekking Pechhulp Buitenland nodig.

Verzekeringsbewijs

Uw verzekeringsbewijs is het (internationaal) bewijs dat uw auto verzekerd is. In de meeste landen in de EU is het niet verplicht om uw verzekeringsbewijs op papier in de auto te bewaren. Wij versturen u uw verzekeringsbewijs dan ook digitaal. In sommige landen is een originele groene kaart verplicht. Bijvoorbeeld in Turkije en Marokko. Gaat u naar één van deze landen neem dan telefonisch contact met ons op. U krijgt de groene kaart dan binnen 5 werkdagen via de post toegestuurd.

Autopech in het buitenland

Wilt u in het buitenland pechhulp ontvangen? En alleen betalen als u pech heeft? Download dan de Pechhulp on demand Pechhulp on demand app of sluit de aanvullende dekking Pechhulp Buitenland af. Met deze pechhulp verzekering kan Allsecur dit voor u in het buitenland betekenen:

  • Wij zorgen voor het vervoer van u, uw passagiers en uw bagage naar uw bestemming in het buitenland of naar Nederland
  • Kan uw auto niet binnen 48 uur worden gerepareerd? Dan vervoeren wij uw auto naar een door u gekozen adres in Nederland
  • U krijgt een vervangende auto voor maximaal 30 dagen

Uw autoverzekering is in de meeste landen gewoon geldig. Bij Allsecur is uw autoverzekering afsluiten in een paar eenvoudige stappen geregeld.