Autoverzekering vrouwen

Bent u als vrouw op zoek naar een passende autoverzekering? Dan bent u bij Allsecur aan het juiste adres. We bieden een uitstekende autoverzekering voor een lage prijs. Dat is voor elke automobilist interessant, ook voor mannen. We maken daarom ook geen onderscheid tussen mannen en vrouwen in ons product. Maar welke onderdelen van onze autoverzekering zijn voor u interessant?

Snel weer op de weg bij pech

Pech… als er iets vervelend is als u haast heeft is dat het wel. Daarom is Allsecur aangesloten bij Allianz Global Assistance. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. In het geval van pech of een ongeval helpen zij u snel verder. Ook standaard in uw woonplaats!

Veilig uw kinderen en passagiers meenemen

Bij Allsecur is het mogelijk om aanvullend een inzittendenverzekering af te sluiten. Hiermee bent u niet alleen zelf verzekerd bij letsel, maar ook uw inzittenden. Zo kunt u zorgeloos uw kinderen of andere passagiers meenemen in de auto. Heeft u thuiswonende kinderen? Alle inwonende gezinsleden zijn dan ook verzekerd bij iemand anders in de auto. Ook uw waardevolle spullen in de auto zijn verzekerd. Zo kunt u met een gerust gevoel de weg op. 

Gezinskorting

Als u bij Allsecur uw tweede, derde of vierde auto verzekert, profiteert u van een interessante korting. Dit geldt per gezin. De korting is per auto. Hoe meer auto’s u verzekert op hetzelfde adres, hoe groter uw voordeel. Deze korting kunt u regelen door ons te bellen. Zo bent u samen voordeliger uit.

45.0.3 FC51