Duurdere autoverzekering

Autobezitters kiezen graag een autoverzekering op maat. U betaalt dan alleen voor de dekkingen die u kiest. Handig! Toch blijkt uit onderzoek dat maar liefst 20% van de Nederlandse autobezitters bewust kiest voor een duurdere autoverzekering. Een dure autoverzekering wordt gezien als een betere autoverzekering.

Goedkope autoverzekering net zo goed

Uit onderzoek van de Verzekeringssite.nl blijkt dat consumenten tot wel 3x te veel betalen voor hun autoverzekering. Het verschil kan oplopen tot honderden euro’s per jaar. Goedkope autoverzekeringen hebben vergeleken met duurdere autoverzekeringen vaak juist ook een betere dekking, zo blijkt uit het onderzoek. Hoe dat kan? Een online autoverzekeraar als Allsecur werkt efficiënt. Onze kosten zijn laag en we kennen de risico's goed. U betaalt altijd voor uw risico op schade, niet voor die van een ander.

1 op de 3 automobilisten oververzekerd

Bijna 1 op de 3 automobilisten is ook oververzekerd. Veel automobilisten hebben hun auto ouder dan 10 jaar nog steeds WA Volledig Casco verzekerd. Vaak zonder het in de gaten te hebben omdat de autoverzekering stilzwijgend verlengd wordt. Om te voorkomen dat u bij Allsecur over- of onderverzekerd bent, kijken we ieder jaar opnieuw naar uw autoverzekering. We berekenen opnieuw uw premie en geven uw vrijblijvend advies over uw dekking. Hierbij kijken we naar de leeftijd van uw auto. We hanteren de volgende richtlijnen:

Allsecur hoofddekkingen overzicht

Hoe kan Allsecur u hierbij helpen?

Allsecur biedt u een autoverzekering tegen een scherpe prijs en met een uitstekende dekking aan. U hoeft dus niet altijd een duurdere autoverzekering te nemen voor een maximale en goede dekking. Allsecur wordt door consumenten steevast gekozen tot ‘Beste Keuze’ autoverzekering en heeft al vele andere awards in ontvangst mogen nemen. Ontdek de voordelen van Allsecur! Wilt u weten welke autoverzekering bij u past? Doe de online check of bel voor een advies op maat met een van onze medewerkers via 073-548 5000.