Joyriden en autoverzekering

Is uw auto zonder uw toestemming gebruikt? Dan bent u mogelijk het slachtoffer van joyriden. Joyriders kunnen behoorlijke schade aan uw auto aanrichten. Bent u ook daar dan voor verzekerd?

Wanneer is schade door joyriden verzekerd?

Heeft u een Volledig Casco of een Beperkt Casco autoverzekering? Dan bent u verzekerd voor schade door joyriden. Bent u slachtoffer geworden van joyriding? Dan meldt u uw schade eenvoudig online. Doe wel snel aangifte bij de politie. U bent niet aansprakelijk voor de schade die door de joyrider is veroorzaakt.

Joyriding en uw WA-verzekering

Heeft u alleen een verzekering voor wettelijke aansprakelijkheid (WA)? Dan wordt schade door joyriding niet vergoed. U kunt wel proberen de schade te verhalen op de daders. Heeft u de aanvullende dekking rechtsbijstand? Dan neemt Allsecur u het werk uit handen. Wij onderhandelen voor u met de tegenpartij en stappen naar de rechter als het nodig is. Bij joyriding bent u verzekerd voor schade als u een Beperkt of Volledig Casco verzekering heeft. Een rechtsbijstandsverzekering biedt uitkomst als u alleen WA verzekerd bent. Uw autoverzekering afsluiten is gemakkelijk en snel online geregeld.

Bij joyriding bent u verzekerd voor schade als u een Beperkt of Volledig Casco verzekering heeft. Een rechtsbijstandsverzekering biedt uitkomst als u alleen WA verzekerd bent. Uw autoverzekering afsluiten is gemakkelijk en snel online geregeld.

45.0.3 FC51