Medisch

Autorijden geeft een gevoel van vrijheid dat de meesten van ons liever niet opgeven. Veel mensen blijven daarom autorijden, ook al hebben ze het gevoel dat het niet helemaal veilig is. Twijfelt u of het nog wel medisch verantwoord is om aan het verkeer deel te nemen? En kan dit invloed hebben op uw autoverzekering? Allsecur geeft u graag nuttige informatie en handige tips over uw medische situatie en deelname aan het verkeer.

Medische keuring

In sommige gevallen moet u een medische keuring ondergaan om uw rijbewijs te mogen verlengen. Het kan ook zijn dat u zelf aan uw rijgeschiktheid twijfelt. Wanneer is een medische keuring nodig, wie doet deze keuring en hoe gaat het in zijn werk?

Medicijnen en autorijden

Soms kan u er niet aan ontkomen, omdat het slikken van medicijnen eenmaal hoort bij uw dagelijkse routine. Maar het is belangrijk dat u goed op de hoogte bent van de bijwerkingen van uw medicijnen op het autorijden. Wat zijn de gevolgen voor u als automobilist en wanneer mag u nog rijden en wanneer kunt u de auto beter laten staan?

Autorijden tijdens zwangerschap

Waar moet op letten als u zwanger autorijdt? Hoe houdt u uw autorit comfortabel en veilig? En wanneer is het nog verantwoord om tijdens uw zwangerschap auto te rijden? Allsecur vertelt u graag meer over autorijden tijdens uw zwangerschap.

Autorijden na narcose

Hoeveel uren of dagen na een narcose is het weer verantwoord om aan het verkeer deel te nemen? En wat zijn de gevolgen voor uw autoverzekering als u te snel weer gaat autorijden? Allsecur vertelt u graag meer over autorijden na een narcose.

Autorijden na keizersnede

Mag u autorijden na een keizersnede? Heeft het gevolgen voor uw autoverzekering? En hoe lang na uw keizersnede is het verantwoord om weer achter het stuur te kruipen? Allsecur vertelt u graag meer over autorijden na een keizersnede.

45.0.3 FC62