Desiree, desk accountmanager bij Allsecur

Quote van DesireeVragen en opmerkingen van klanten vertalen wij in oplossingen zodat we onze service constant hoog houden.
Desiree, desk accountmanager bij Allsecur

Wat zegt Desiree over Allsecur?

“Het leukste aan mijn functie is dat er zoveel variatie is. Ik heb een breed takenpakket, ik adviseer de klant over autoverzekeringen maar houd mij ook bezig met schademelding en debiteurenbeheer.

Geen gesprek is hetzelfde. Bij schade komt veel meer kijken dan je in eerste instantie verwacht. Vragen en opmerkingen van klanten vertalen wij in oplossingen zodat we onze service constant hoog houden. Dit maakt het werk elke dag uitdagend en interessant. Ook vind ik het prettig dat het contact met de klant zeer persoonlijk is.

Werken in een jong, groeiend bedrijf met veel mogelijkheden spreekt mij aan. Je leert ontzettend veel en krijgt hier ook de mogelijkheden voor. Allsecur heeft de consument hoog in het vaandel staan. Service is namelijk waar wij voor staan. Dit in combinatie met de leuke sfeer en collega's maakt het werk natuurlijk helemaal top. Ik ben enorm trots dat ik werkzaam ben bij een topbedrijf als Allsecur.”

59.0.8 FC62