Aansprakelijkheids- verzekering

Als je per ongeluk schade bij een ander hebt veroorzaakt kunnen de kosten hoog oplopen. Vooral bij letselschade. In zo'n geval is er onze Aansprakelijkheidsverzekering om op terug te vallen. Wel zo'n prettig idee.

Stel, je laat een glas rode wijn over het tapijt van je vrienden vallen of je zoontje schopt per ongeluk een bal door de ramen van de buren.. dan baal je natuurlijk enorm!

Een ongeluk mag dan in een klein hoekje zitten, maar de financiële gevolgen kunnen groot zijn. Onze aansprakelijkheidsverzekering vergoedt de schade aan anderen.

Waarom onze Aansprakelijkheidsverzekering?

het hele gezin verzekerd

standaard € 0,- eigen risico

dagelijks wijzigen en opzeggen

te verzekeren tot maar liefst € 2.500.000

Binnen 3 minuten al overgestapt!

Aansprakelijkheidsverzekering: wat is verzekerd?

Ons leven zit er vol mee, situaties waarin je per ongeluk iets van een ander laat vallen, iets morst, ergens tegenaan stoot... maar tegen welke situaties ben je nu verzekerd bij ons? Een aantal voorbeelden:

Als je zoon een bal door de ramen van de buren schopt. Of je rijdt iemand aan tijdens het fietsen en deze persoon raakt gewond. Wij dekken de schade.

Als je een vriend helpt met verhuizen en je laat per ongeluk een doos met glazen potten kapot vallen. Wij dekken de schade.

Valt er door een hevige storm een dakpan van je huis en belandt deze op de auto van je buurman. Wij dekken de schade.

Uitgebreidere informatie en eventuele uitsluitingen kun je lezen in onze polisvoorwaarden

Aansprakelijk gesteld, wat nu?

Erken geen schuld en doe geen uitspraken over een schadevergoeding. Beschrijf voor jezelf de schade en het ontstaan ervan zo uitgebreid mogelijk. Meld de schade online of bel met één van onze schadecoaches.

Heb je vragen?

Mocht je nog iets willen weten over onze Aansprakelijkheidsverzekering, dan kun je op werkdagen van 08:00 tot 21:00 uur terecht bij onze klantadviseurs. Stel anders hier je vraag of gewoon bellen mag natuurlijk ook op 088-5485000.

Naast aansprakelijkheid kun je je bij ons verzekeren voor je huis, je spullen en je auto.