Inboedelverzekering

Alle spullen in je woning zijn goed verzekerd met onze Inboedelverzekering. Je bent verzekerd tegen schade door bijvoorbeeld inbraak, storm of brand. De Inboedelverzekering is onderdeel van de Allsecur Woonverzekering.

Je dure laptop, je spelcomputer, je meubels, je dierbare sieraden, je kleding... je praat al snel over een flink bedrag als je de waarde van je spullen in huis bij elkaar optelt.

Als een deel van die spullen bij een inbraak wordt gestolen, begrijpen we dat je flink baalt. Het is daarom verstandig om je spullen te verzekeren met onze Inboedelverzekering.

Waarom onze Inboedelverzekering?

nooit onderverzekerd

standaard € 0,- eigen risico (ook bij stormschade!)

dagelijks wijzigen en opzeggen

vervangen sloten na diefstal huissleutels tot € 500,-

sieraden standaard verzekerd tot € 6.000,-

Binnen 3 minuten al overgestapt!

Inboedelverzekering: wat is verzekerd?

Schade aan je inboedel kan op verschillende manieren ontstaan. Natuurlijk kan het gebeuren dat je per ongeluk zelf schade veroorzaakt aan je inboedel. Of schade die je zelf hebt aangericht is verzekerd, hangt af van de dekking die je hebt gekozen.

Uitgebreid of Compleet?

Je hebt een mogelijkheid om de dekking uit te breiden naar een Inboedelverzekering Compleet, waarbij je je verzekert tegen bijna alle schade die plotseling en onverwacht ontstaat. Ook als het je eigen schuld is.

* Wil je precies weten waarvoor je verzekerd bent? Lees dan onze polisvoorwaarden.

Vergoedingen per schade

Schade aan dure spullen is altijd vervelend, maar dankzij onze vergoedingen hoef je je geen zorgen te maken over vervanging. Kunst, antiek, tv-, audio- en computerapparatuur zijn tot maar liefst € 15.000,- meeverzekerd. Voor herstel of het vervangen van sieraden krijg je tot € 6.000,- uitbetaald.

Welke schade is niet verzekerd?

Niet iedere schade wordt verzekerd met onze inboedelverzekering. Er is een aantal uitzonderingen, bijvoorbeeld:

  • Schade door onvoldoende onderhoud of slijtage
  • Schade bij reparatie of reiniging
  • Schade bij neerslag (openstaande ramen of deuren)

Mobiele telefoons en andere mobiele elektronica

Mobiele elektronica zoals je mobiele telefoon of tablet is alleen verzekerd voor de oorzaken die horen bij de dekking 'Uitgebreid'. De schade door jezelf en gezinslid - zoals het per ongeluk laten valllen van je mobiele telefoon - is niet verzekerd.

Wil je precies weten hoe het zit? Lees dan onze polisvoorwaarden.

Schade aan inboedel van derden

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je schade veroorzaakt aan de inboedel van een ander. In dat geval ben je verzekerd via onze aansprakelijkheidsverzekering.

Heb je vragen?

Mocht je nog iets willen weten over onze inboedelverzekering, dan kun je 24 uur per dag terecht bij onze klantadviseurs. Stel hier je vraag of gewoon bellen mag natuurlijk ook op 088-5485000.