Auto kopen

Als u een auto gaat kopen, dan zijn er absoluut dingen waar u goed op moet letten. Zeker wanneer u een auto van een particulier koopt.

Er komt veel kijken bij het kopen en verkopen van een auto. U wilt er zeker van zijn dat u een goede deal maakt. Bij het kopen van een auto let u vooral op brandstofverbruik, veiligheid, de leeftijd van de auto, de maximale km-stand en de onderhouds- en reparatiekosten. Bij de verkoop draait het meer om de dagwaarde, bezichtigingen, proefritten en uiteraard het bepalen van de verkoopprijs.

Meest gelezen

Auto verkopen

Uw auto verkopen? Dan zijn er veel zaken om rekening mee te houden en keuzes tussen te maken. Op welke manieren kunt u uw auto verkopen? Hoe zorgt u dat u de beste prijs voor uw auto krijgt? En hoe zit het met uw autoverzekering bij het verkopen van uw auto?

Lees meer

Leaseauto kopen

Bent u toe aan een nieuwe auto? Dan kunt u overwegen een voormalige leaseauto te kopen. Na de leaseperiode doen de leasemaatschappijen de auto’s voor een doorgaans aantrekkelijke prijs in de verkoop. Wat zijn de voor- en nadelen van het kopen van een leaseauto? En waar moet u op letten?

Lees meer

Auto overschrijven

Wilt u uw auto verkopen? Of bent u van plan er één te kopen? Dan moet u het kentekenbewijs van uw auto laten overschrijven. Hiermee komt de auto op naam van de nieuwe eigenaar te staan. Welke stappen u hiervoor dient te nemen, vertelt Allsecur u graag!

Lees meer