Niet zomaar een autoverzekering

Allsecur biedt transparante autoverzekeringen met een excellente service. Als expert zijn wij op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom uw auto en kunnen u daarom een passend advies geven voor uw autoverzekering.

Het verhaal van Allsecur

Wij zijn Allsecur, online autoverzekeraar en dochter van Allianz, een van de grootste verzekeraars ter wereld. Allianz heeft wereldwijd 174.000 medewerkers in ruim 70 landen. In 2008 begonnen we met Allsecur omdat we bij de consument een grote behoefte zagen aan een transparante autoverzekering met een goede service.

Dus geen kleine lettertjes maar een goede dienstverlening. En dat ook nog eens voor een scherpe prijs. Met het gemak om de verzekering zelf (online) te regelen en af te sluiten. Wij maken deze klantbelofte waar: vier jaar op rij zijn wij uitgeroepen tot ‘Beste keuze autoverzekering’ en de klant waardeert ons met gemiddeld een 8,2.

De voordelen van Allsecur

Standaard geen eigen risico

Bij Allsecur heeft u standaard € 0 eigen risico. En daar betaalt u niets extra’s voor! U bent toch juist verzekerd voor als u eens schade heeft?

Altijd telefonisch bereikbaar

We zijn 24/7 bereikbaar bij schade aan uw auto. Heeft u een aanrijding gehad of moet uw auto weggesleept worden? Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Snelle hulp bij schade

Pech of schade? Uw persoonlijke schadecoach helpt direct en zorgt dat u snel weer op weg bent. De schadecoach kan u ook helpen bij het invullen van uw schadeformulier of het melden van uw schade.

Dagelijks wijzigen & opzeggen

Bij Allsecur kunt u dagelijks opzeggen (geen opzegtermijn) en uw dekkingen aanpassen. Wanneer u dat wilt!

We zijn goed in wat we doen

Allsecur maakt de klantbelofte waar: zes jaar op rij de 'Beste Service Award' in de categorie autoverzekeringen. Maar ook awards voor beste klantenservice, meest gekozen autoverzekering en meest heldere polisvoorwaarden.

Klanten geven ons een 8.2

Klanten geven ons gemiddeld een 8.2 op de website Independer.nl. Deze online vergelijker heeft Allsecur ook meerdere keren uitgeroepen tot meest verkochte autoverzekering.

Al zes keer op rij de beste service
Voor de zesde maal op rij wint Allsecur de Beste Service Award van reviewsite Opiness. In de categorie autoverzekeringen kreeg Allsecur van het publiek een gemiddeld cijfer van een 8.1 voor de service.

Vijf sterren voor onze voorwaarden

Allsecur ontvangt voor het derde opeenvolgende jaar de hoogste sterrenrating. Niet alleen op Voorwaarden voor haar VC-product, maar ook voor haar BC- en WA-product.

De mensen achter Allsecur

Zoals we met onze klanten omgaan, zo gaan we ook met elkaar om; de merkwaarden empathisch (betrokken en begrijpen) en integer (eerlijkheid en duidelijkheid) typeren dit. Ook specialist (ervaren en deskundig) en baanbrekend (vernieuwen en verbeteren) vallen onder onze merkwaarden en zijn voor ons erg belangrijk. We zijn trots om bij Allsecur te werken.

Ook werken voor Allsecur? Bekijk onze vacatures.