Autoverzekeraar Allsecur is een dochtermaatschappij van Allianz Benelux N.V. en opgericht in 2008. In een overvolle autoverzekeringsmarkt bieden wij de klant een kwalitatief autoverzekeringsproduct tegen een scherpe premie. Maar vooral de eenvoud en het gemak om de autoverzekering zelf (online) te regelen en af te sluiten. Als specialist in autoverzekeringen is Allsecur op de hoogte van de trends en ontwikkelingen in de markt. Daardoor kunnen wij goed inspelen op de veranderende klantbehoeften in autoverzekeringen en automobiliteit.

Allsecur is onderdeel van Allianz. Meer weten hierover?  

Awards van Allsecur

Allsecur maakt de klantbelofte waar: vijf jaar op rij is Allsecur uitgeroepen tot
‘Beste keuze autoverzekering’ en heeft nog meer awards in de wacht weten te
slepen voor: beste klantenservice, meest gekozen autoverzekering en meest heldere polisvoorwaarden.

Hier zijn wij trots op

Allsecur wint voor 5e keer Beste Service Award

Voor de vijfde maal op rij wint Allsecur de Beste Service Award van reviewsite Opiness. In de categorie autoverzekeringen kreeg Allsecur van het publiek een gemiddeld cijfer van een 8.5 voor de service. Een bewijs dat de Allsecur paradox werkt: kwaliteit voor een scherpe prijs.

Allsecur ontvangt voor het derde opeenvolgende jaar de hoogste sterrenrating

Allsecur ontvangt voor het derde opeenvolgende jaar de hoogste sterrenrating. Allsecur behaalt niet alleen een 5-sterrenrating op Voorwaarden voor haar VC-product, maar behaalt die rating ook voor haar BC- en WA-product.

Allsecur.nl ontvangt wederom WUA keurmerk

Allsecur.nl behoort volgens WUA! al jaren tot de Top 100 Beste Websites en zelfs tot de 2e beste website onder autoverzekeringen. Ook in 2013. De WUA ranglijst 2013 is gebaseerd op ruim 12.500 websitebeoordelingen door consumenten.

Voordelen van Allsecur

 • Standaard geen eigen risico

  Bij Allsecur heeft u standaard € 0 eigen risico. En daar betaalt u niets extra’s voor! U bent toch juist verzekerd voor als u eens schade heeft?

 • Altijd telefonisch bereikbaar

  We zijn 24/7 bereikbaar bij schade aan uw auto. Heeft u een aanrijding gehad of moet uw auto weggesleept worden? Wij staan dag en nacht voor u klaar.

 • Snelle hulp bij schade

  Pech of schade? Uw persoonlijke schadecoach helpt direct en zorgt dat u snel weer op weg bent. De schadecoach kan u ook helpen bij het invullen van uw schadeformulier of het melden van uw schade.

 • Dagelijks wijzigen & opzeggen

  Bij Allsecur kunt u dagelijks opzeggen (geen opzegtermijn) en uw dekkingen aanpassen. Wanneer u dat wilt!

Klanten geven ons gemiddeld een 8.2 op de website Independer.nl. Deze online vergelijker heeft Allsecur ook meerdere keren uitgeroepen tot meest verkochte autoverzekering.
Lees al onze klantenbeoordelingen.

Blog

| door IRENA MAAS

Beslagen autoruiten: zo kom je er vanaf

Lees verder
| door ROB BEEK

Wat doe je bij een auto ongeluk?

Lees verder
| door REDACTIE

Allsecur schudt markt wakker met pechhulp on demand

Lees verder

Lees onze blog

Nieuws

Allsecur schudt pechhulp markt wakker met pechhulp on demand

Ruim 74% van de autobezitters in Nederland heeft een abonnement op een pechhulpdienst. Toch heeft de gemiddelde autobezitter maar eens in de vijf jaar daadwerkelijk pech met de auto. 23% heeft zelfs nog nooit pech gehad, zo blijkt uit onderzoek van ... Lees verder

Pokémon GO populair achter het stuur

Pokémon GO-spelers laten zich vaak verleiden om Pokémon te jagen in het verkeer. Bijna 1 op de tien spelers jaagt zelfs op Pokémon achter het stuur. Ruim 16% speelt Pokémon GO tijdens het fietsen en 64% speelt het spel ... Lees verder

Autobezitter geen benul van kosten autorijden

De Nederlandse autobezitter onderschat de kosten voor zijn auto fors. Bijna de helft van de autobezitters denkt minder dan 200 euro per maand te spenderen aan zijn auto terwijl de gemiddelde maandkosten zeker 500 euro hoger liggen. De ... Lees verder

Bekijk al het nieuws