Wij zijn Allsecur

Wij zijn Allsecur, online verzekeraar en dochter van Allianz, een van de grootste verzekeraars ter wereld. In 2008 begonnen we met Allsecur omdat we bij de consument een grote behoefte zagen aan een transparante verzekering met een goede service.

Dagelijks zorgen 150 enthousiaste medewerkers ervoor, dat je snel en efficient geholpen wordt als je schade hebt. Dit doen ze vanuit de Coolse Poort, een markant kantoorgebouw midden in het bedrijvige en inspirerende hart van Rotterdam: de Coolsingel.

Meer dan een verzekeraar

Wij verrassen door echt te helpen op een menselijke en verfrissende manier...

Wij verrassen

Wij zijn niet de traditionele logge, bureaucratische kastje-naar-de-muur- verzekeraar. Bij ons kunnen de dingen wél en vaak zelfs nu meteen. Toch betaal je geen hogere premie. Dat is verrassend.

Door echt te helpen

Al onze communicatie is erop gericht om de klant te helpen. Bij het snel afsluiten van een verzekering, bij schade, maar ook als we je betalingsherinnering sturen of de dekking moeten aanpassen zijn we vriendelijk en behulpzaam.

Op een menselijke

Wij weten dat mensen niet voor hun plezier met verzekeringen bezig zijn. Niet bij het afsluiten en ook niet als je er aanspraak op maakt. Daarom zijn we altijd begripvol en betrokken. Wij zijn tenslotte zelf ook mensen.

En verfrissende manier

Wij zijn op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en zetten die in waar we kunnen. Dat is anders. Wij praten ook anders: we zijn informeel, optimistisch en dichtbij.

Goed in wat we doen

Allsecur maakt de klantbelofte waar: zes jaar op rij de 'Beste Service Award' in de categorie autoverzekeringen. Maar ook awards voor beste klantenservice, meest gekozen autoverzekering en meest heldere polisvoorwaarden.

Klanten geven ons een 8.2

Klanten geven ons gemiddeld een 8.2 op de website Independer.nl. Deze online vergelijker heeft Allsecur ook meerdere keren uitgeroepen tot meest verkochte autoverzekering.

Al zes keer op rij de beste service
Voor de zesde maal op rij wint Allsecur de Beste Service Award van reviewsite Opiness. In de categorie autoverzekeringen kreeg Allsecur van het publiek een gemiddeld cijfer van een 8.1 voor de service.

Vijf sterren voor onze voorwaarden

Allsecur ontvangt voor het derde opeenvolgende jaar de hoogste sterrenrating. Niet alleen op Voorwaarden voor haar VC-product, maar ook voor haar BC- en WA-product.

De mensen achter Allsecur

Zoals we met onze klanten omgaan, zo gaan we ook met elkaar om; de merkwaarden empathisch (betrokken en begrijpen) en integer (eerlijkheid en duidelijkheid) typeren dit. Ook specialist (ervaren en deskundig) en baanbrekend (vernieuwen en verbeteren) vallen onder onze merkwaarden en zijn voor ons erg belangrijk. We zijn trots om bij Allsecur te werken.

Ook werken voor Allsecur? Bekijk onze vacatures.