Autoverzekeraar Allsecur is een dochtermaatschappij van Allianz Benelux N.V. en opgericht in 2008. In een overvolle autoverzekeringsmarkt bieden wij de klant een kwalitatief autoverzekeringsproduct tegen een scherpe premie. Maar vooral de eenvoud en het gemak om de autoverzekering zelf (online) te regelen en af te sluiten. Als specialist in autoverzekeringen is Allsecur op de hoogte van de trends en ontwikkelingen in de markt. Daardoor kunnen wij goed inspelen op de veranderende klantbehoeften in autoverzekeringen en automobiliteit.

Allsecur is onderdeel van Allianz. Meer weten hierover?  

Awards van Allsecur

Allsecur maakt de klantbelofte waar: vijf jaar op rij is Allsecur uitgeroepen tot
‘Beste keuze autoverzekering’ en heeft nog meer awards in de wacht weten te
slepen voor: beste klantenservice, meest gekozen autoverzekering en meest heldere polisvoorwaarden.

Hier zijn wij trots op

Allsecur wint voor 5e keer Beste Service Award

Voor de vijfde maal op rij wint Allsecur de Beste Service Award van reviewsite Opiness. In de categorie autoverzekeringen kreeg Allsecur van het publiek een gemiddeld cijfer van een 8.5 voor de service. Een bewijs dat de Allsecur paradox werkt: kwaliteit voor een scherpe prijs.

AllSecur ontvangt voor het derde opeenvolgende jaar de hoogste sterrenrating.

AllSecur ontvangt voor het derde opeenvolgende jaar de hoogste sterrenrating. AllSecur behaalt niet alleen een 5-sterrenrating op Voorwaarden voor haar VC-product, maar behaalt die rating ook voor haar BC- en WA-product.

Allsecur.nl ontvangt wederom WUA keurmerk

Allsecur.nl behoort volgens WUA! al jaren tot de Top 100 Beste Websites en zelfs tot de 2e beste website onder autoverzekeringen. Ook in 2013. De WUA ranglijst 2013 is gebaseerd op ruim 12.500 websitebeoordelingen door consumenten.

Voordelen van Allsecur

 • Standaard geen eigen risico

  Bij Allsecur heeft u standaard € 0 eigen risico. En daar betaalt u niets extra’s voor! U bent toch juist verzekerd voor als u eens schade heeft?

 • Altijd telefonisch bereikbaar

  We zijn 24/7 bereikbaar bij schade aan uw auto. Heeft u een aanrijding gehad of moet uw auto weggesleept worden? Wij staan dag en nacht voor u klaar.

 • Snelle hulp bij schade

  Pech of schade? Uw persoonlijke schadecoach helpt direct en zorgt dat u snel weer op weg bent. De schadecoach kan u ook helpen bij het invullen van uw schadeformulier of het melden van uw schade.

 • Dagelijks wijzigen & opzeggen

  Bij Allsecur kunt u dagelijks opzeggen (geen opzegtermijn) en uw dekkingen aanpassen. Wanneer u dat wilt!

Klanten geven ons gemiddeld een 8.2 op de website Independer.nl. Deze online vergelijker heeft Allsecur ook meerdere keren uitgeroepen tot meest verkochte autoverzekering.
Lees al onze klantenbeoordelingen.

Blog

| door DAVID DE JONG

Tweedehands auto kopen? Vraag naar het teller- rapport!

Lees verder
| door ANDRÉ KEIJZER

Schadeformulier? Geef niet zomaar je handtekening weg

Lees verder
| door MICHELLE POSTHUMUS

Nieuwwaarde regeling: Hoe zit dat?

Lees verder

Lees onze blog

Nieuws

Allsecur stopt met BM-korting

De BM-korting vervalt bij Allsecur. De BM-korting is een uitwerking van het bonus-malussysteem: een ingewikkelde manier om een korting toe te passen op de premie. In de oude situatie hangt de premie die de klant betaalt af van het aantal schadevrije jaren. Op basis hiervan ontvangt de klant een bonus-maluskorting. Lees verder

Broers Coronel verrassen 10-jarige scholier

Bleiswijk, 12 april 2016 - Dat Tim en Tom Coronel nog steeds on tour zijn bewijst het bezoek van de twee heren aan de Anne Frankschool in Bleiswijk. De 10-jarige scholier Sebastiaan is groot fan van de Dakar-rally en het raceduo Tim en Tom Coronel. Daarom hield hij zijn spreekbeurt over de Dakar. Nietsvermoedend vertelde hij zijn klasgenoten over de Dakar waarna de de Coronels ineens langskwamen. Lees verder

Merendeel automobilisten waardeert ruimte bij invoegen

Een meerderheid van de automobilisten (63%) waardeert het als de medeweggebruiker ruimte geeft bij het invoegen. Zowel mannen als vrouwen vinden dat de meest gewaardeerde actie in het verkeer. Dat blijkt uit onderzoek van Allsecur autoverzekeringen onder 667 automobilisten in het kader van Doe Vriendelijk Dag. Lees verder

Bekijk al het nieuws

Autoverzekering berekenen

Klanten hebben na het afsluiten van een autoverzekering een beoordeling gegeven. Allsecur scoort gemiddeld een 8,2 uit 35000 beoordelingen.