Onze awards | Allsecur Autoverzekering

Allsecur maakt de klantbelofte waar: vier jaar op rij is Allsecur uitgeroepen tot ‘Beste keuze autoverzekering’ en heeft nog meer awards in de wacht weten te slepen voor: beste klantenservice, meest gekozen autoverzekering en meest heldere polisvoorwaarden.

Hier zijn we best een beetje trots op

 • Allsecur wint voor 5e keer Beste Service Award

  12-01-2016

  Voor de vijfde maal op rij wint Allsecur de Beste Service Award van reviewsite Opiness. In de categorie autoverzekeringen kreeg Allsecur van het publiek een gemiddeld cijfer van een 8.5 voor de service. Een bewijs dat de Allsecur paradox werkt: kwaliteit voor een scherpe prijs.

  Lees meer
 • AllSecur ontvangt voor het derde opeenvolgende jaar de hoogste sterrenrating.

  24-08-2015

  AllSecur ontvangt voor het derde opeenvolgende jaar de hoogste sterrenrating. AllSecur behaalt niet alleen een 5-sterrenrating op Voorwaarden voor haar VC-product, maar behaalt die rating ook voor haar BC- en WA-product.

  Lees meer
 • Allsecur.nl ontvangt wederom WUA keurmerk

  Website behoort al jaren tot de top

  09-09-2013

  Allsecur.nl behoort volgens WUA! al jaren tot de Top 100 Beste Websites en zelfs tot de 2e beste website onder autoverzekeringen. Ook in 2013. De WUA ranglijst 2013 is gebaseerd op ruim 12.500 websitebeoordelingen door consumenten. 

  Lees meer
 • Meest heldere polisvoorwaarden

  Polisvoorwaarden van Allsecur krijgt 3 sterren

  13-06-2012

  Verzekeringssite.nl geeft iedere autoverzekeraar met voorwaarden op taalniveau B1 en B2 het keurmerk ‘Heldere Polisvoorwaarden’. Allsecur ontvangt maar liefst drie sterren voor de meest heldere voorwaarden.

  Lees meer
 • 4 jaar op rij door Verzekeringssite.nl uitgeroepen tot 'Beste Keuze'

  Ook in 2012 is De autoverzekering van Allsecur gekozen tot 'Beste Keuze'

  31-05-2012

  Beoordelingscriteria van de Verzekeringssite.nl bij de selectie van de beste keuze zijn premie, kwaliteit en klanttevredenheid. Dit laatste wordt onafhankelijk onderzocht door het GFK.

  Lees meer
 • 3 jaar op rij de 'Meest gekozen' autoverzekering volgens vergelijkingssite Independer.nl

  Allsecur is bekroond tot de nummer 1 'Meest Gekozen' autoverzekering

  18-03-2012

  Allsecur autoverzekeringen heeft de uitstekende kwaliteit en scherpe prijs weten vast te houden. En dat wordt beloond door de consument. Ook in 2012 is Allsecur de 'Meest gekozen' autoverzekering.

  Lees meer
 • 2 keer op rij Klant is koning award

  23-09-2011

  Allsecur heeft voor het 2e jaar op rij de Klant is Koning Award gewonnen. Deze publieksprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan verzekeraars die hun klanten centraal stellen. Vorig jaar heeft Allsecur deze prijs ook gewonnen.
   

  Lees meer
 • Allsecur ontvangt Independer garantie

  04-10-2010

  Met de Independer Garantie is een keurmerk voor autoverzekeringen gelanceerd. Deze wordt alleen toegekend aan verzekeraars die aan de voorwaarden voldoen. Als slechts 1 van de 6 autoverzekeraars heeft Allsecur deze Independer Garantie toegekend gekregen. Deze garantie garandeert de laagste prijs voor dat product en een uitstekende service, ook bij schade.

  Lees meer
 • Allsecur voldoet aan de ITO norm voor bereikbaarheid

  30-09-2009

  Allsecur is uitstekend bereikbaar en voldoet aan de ITO norm voor bereikbaarheid. Allsecur is binnengekomen in de ITO ranglijst op de 14e plaats en is daarmee de best scorende autoverzekeraar. Slechts 15% van de onderzochte organisaties behaalt deze ITO norm.

  Lees meer
Autoverzekering
8.2 De Allsecur Autoverzekering is gemiddeld beoordeeld met een 8,2.
8.2 van10

(Gebaseerd op meer dan 35.000 beoordelingen)

59.0.8 FC51