Klantervaringen

Onze verrassend goede service is uitgegroeid tot hét handelsmerk van Allsecur. Het maakt ons daarom keer op keer trots, als we deze waardering ook daadwerkelijk terugzien bij onze klanten.

Consumentenbond

Allsecur krijgt via de Consumentenbond een goede beoordeling met een score van 4 van de 5 sterren. We ontvangen gemiddeld een 8.0 als rapportcijfer. 'Een prima service', 'snelle afhandeling' en 'lage premie' zijn zomaar wat positieve reacties die geplaatst zijn bij de reviews over Allsecur.

Verbond van Verzekeraars

Jaarlijks initieert het Verbond van Verzekeraars een grootschalig onderzoek onder klanten van 48 schade- en levensverzekeraars. Verzekeraars worden beoordeeld op 6 aspecten: ‘vertrouwen’, ‘tevredenheid’, ‘klantgerichtheid’, ‘deskundigheid’, ‘duidelijkheid’ en ‘contact’. Allsecur scoort op deze aspecten een 7.22. Alle resultaten zijn te bekijken op Verzekeraarsinbeeld.nl.

Independer

Wist u dat er ruim 13.000 reviews over Allsecur te vinden zijn op de website Independer.nl? Als het om verzekeren gaat is dit de grootste vergelijkingssite van Nederland. Klanten geven ons bij Independer.nl gemiddeld een 8.2.

Kiyoh

Ook op beoordelingssite Kiyoh kunt u beoordelingen lezen. Wij worden aanbevolen door 92% van onze klanten en zij geven ons gemiddeld een 8.5.

MetrixLab

Daarnaast hebben wij ruim 45.000 beoordelingen van onze (ex)klanten ontvangen via onafhankelijk onderzoeksbureau Metrixlab. Wij vragen onze klanten regelmatig via Metrixlab hoe ze onze service ervaren om daarvan te leren.

Opiness

Al 6 jaar op rij wint Allsecur de Beste Service Award van de onafhankelijke reviewsite Opiness. Met meer dan 1.100 reviews ontvangen we gemiddeld een 8.1 voor onze service.