Over Allsecur autoverzekeringen

Organisatie

Autoverzekeraar Allsecur is een dochtermaatschappij van Allianz Benelux N.V.  en opgericht in 2008. In een overvolle autoverzekeringsmarkt bieden wij de klant een kwalitatief autoverzekeringsproduct tegen een scherpe premie. Maar vooral de eenvoud en het gemak om de autoverzekering zelf (online) te regelen en af te sluiten. Als specialist in autoverzekeringen is Allsecur op de hoogte van de trends en ontwikkelingen in de markt. Daardoor kunnen wij goed inspelen op de veranderende klantbehoeften in autoverzekeringen en automobiliteit. Wij maken de klantbelofte waar: vier jaar op rij zijn wij uitgeroepen tot ‘Beste keuze autoverzekering’ en we hebben ook awards in ontvangst mogen nemen voor: ‘Beste Klantenservice’, ‘Meest gekozen Autoverzekering’ en ‘Meest heldere Polisvoorwaarden’.

Over Allianz

Allianz Benelux N.V. is onderdeel van Allianz Group, internationaal een van de grootste financiële instellingen ter wereld met een krachtig imago, een internationale strategie en een stevige vermogenspositie. Wereldwijd dragen bijna 174.000 medewerkers in ruim 70 landen bij aan het behoud van de leidende positie van Allianz. Allianz heeft als verzekeraar een sterke positie in drie kernmarkten: schadeverzekeringen, levensverzekeringen en vermogensbeheer.

 

Voordelen van Allsecur

  • Standaard geen eigen risico
  • Altijd telefonisch bereikbaar
  • Snelle hulp bij schade
  • Dagelijks wijzigen & opzeggen
  • Independer beoordeling 8.1
Bereken uw premie


Visie en missie Allsecur

De consument heeft over het algemeen weinig vertrouwen in financiële dienstverleners en verzekeraars en vraagt zich af of werkelijk het belang van de klant voorop staat. Worden gezien als hét rolmodel zoals een verzekeraar zou moeten zijn en het consumentenvertrouwen herwinnen is wat wij nastreven. Dit doen wij door het leidende voorbeeld te zijn in de markt en verandering te veroorzaken in het voordeel van de consument. Wij luisteren naar onze klanten en innoveren, verbeteren en communiceren in het belang van onze klant.

In het belang van de klant bieden we een kwalitatief autoverzekeringsproduct: een uitstekende dekking tegen een scherpe premie. Vanuit onze passie als autoverzekeraar verdiepen wij ons in de problematiek, de ontwikkelingen en trends in autoverzekeren, autobezit en autogebruik.

Merkwaarden Allsecur

De merkwaarden van Allsecur zijn de basis van onze medewerkers die ervoor zorgen dat wij onze missie en doelstellingen kunnen realiseren. De cultuur van Allsecur is klant- en resultaatgericht. We zijn een team. Successen worden gedeeld. Zowel emotioneel als financieel. Onze merkwaarden zijn:

Baanbrekend

We doorbreken het standaard aanbod en de consumentonvriendelijke systemen die in de verzekeringssector worden gebruikt. We verkennen en kiezen nieuwe manieren waarmee we beter aansluiten op de werkelijke klantbehoeften. We gebruiken onze kennis over de markt en ervaring met de klant om producten, diensten en services te bieden die de verwachting overtreft.

Integer

We zijn transparant en duidelijk over onze producten, diensten en polisvoorwaarden. Een eerlijke en respectvolle behandeling van onze klanten is voor ons belangrijk. We zijn zelfkritisch en nemen onze verantwoordelijkheid, vooral als er fouten zijn gemaakt waar de klant de dupe van is geworden. Het waarmaken van onze belofte staat voorop, maar ook het communiceren over de verwachtingen.

Empathisch

We zijn betrokken naar onze klanten en ze hebben onze volledige aandacht. We luisteren naar de klant, begrijpen hun problemen en behoeften en daar handelen we ook naar. Wij lossen de problemen van onze klanten op en dit doen we op een efficiënte en effectieve manier. We verrassen onze klanten: service en aanbod boven verwachting.

Specialist

Wij zijn een ervaren verzekeringsmaatschappij met een goede focus op specifieke expertise en internationale kennis in onze sector. Met ons aanbod van producten en diensten anticiperen we op klantbehoeften en lossen we problemen van onze klanten op. In ons dagelijks werk hebben wij, in het belang van consumenten, continu onze aandacht voor vraagstukken en thema’s in de verzekeringssector.

Allsecur Blog

Lees actuele artikelen van onze experts op de Allsecur Blog!

 

59.0.8 FC51