Werken bij Allsecur

Zoals we met onze klanten omgaan, zo gaan we ook met elkaar om; de merkwaarden empathisch (betrokken en begrijpen) en integer (eerlijkheid en duidelijkheid) typeren dit. We zijn trots om bij Allsecur te werken.

Al 10 jaar de beste autoverzekeraar

Allsecur is nu bijna 10 jaar actief als autoverzekeraar in Nederland en we zijn trots op het bereikte resultaat tot nu toe. We willen ons positioneren als de beste autoverzekeraar van Nederland door goed te luisteren naar onze klanten en deze klantinzichten snel en adequaat te vertalen in relevante producten die de verwachting van onze klant overtreffen.

Aan de slag in hartje Rotterdam

Onze organisatie bestaat op dit moment uit circa 130 enthousiaste medewerkers die graag bij ons willen werken en iedere dag opnieuw met veel passie hun werk doen. Iedere dag beter is ons motto. Allsecur bevindt zich in de Coolse Poort, een markant kantoorgebouw midden in het bedrijvige en inspirerende hart van Rotterdam: de Coolsingel.

Zoals we met onze klanten omgaan, zo gaan we ook met elkaar om: duidelijk, professioneel, persoonlijk betrokken en betrouwbaar. En omdat we hard groeien, kunnen we bijna altijd wel goede nieuwe collega’s gebruiken. Hieronder lees je welke vacatures er openstaan. Je mag ook altijd een open sollicitatie sturen naar hrm@allsecur.nl.

Openstaande vacatures

Bekijk onze vacatures op Jobhoster

Over Allianz

Allsecur is een dochter van Allianz, een van de grootste verzekeraars ter wereld. Allianz heeft wereldwijd 174.000 medewerkers in ruim 70 landen. Allianz Benelux N.V. is onderdeel van Allianz Group, internationaal een van de grootste financiële instellingen ter wereld met een krachtig imago, een internationale strategie en een stevige vermogenspositie.