Vakantie

Vertrekt u met de auto op vakantie, dan doet u er goed aan om u vooraf te laten informeren over de verschillende verkeersregels en snelheidsbeperkingen. Allsecur helpt u op weg.

Als u met de auto op vakantie gaat, is het belangrijk dat u een goede complete autoverzekering afsluit en uw auto goed controleert of u wel alle noodzakelijke papieren en benodigdheden bij u heeft. Deze en vele andere voorbereidingen die wij graag verder aan u uitleggen zorgen ervoor dat u met een gerust hart op vakantie kunt.

Meest gelezen

Fietsendrager op de auto

U wilt er lekker eventjes tussenuit en u wilt de fiets meenemen. Of het nu een autovakantie naar het buitenland is, of een dagje uit in eigen land: als u een fietsendrager op uw auto zet, is het belangrijk te weten wat wel en niet mag. Om boetes en schade te voorkomen is het belangrijk dat u de regels goed kent.

Lees meer

Autorijden in Amerika

Reist u binnenkort naar de Verenigde Staten en gaat u daar autorijden? Dat gaat net even anders dan bij ons in Europa. Is uw rijbewijs daar wel geldig? Wat zijn afwijkende verkeersregels? Welke snelheid is gangbaar? En wat moet u doen als u door de politie aan de kant wordt gezet?

Lees meer

Sneeuwkettingen

Het rijden met sneeuwkettingen is in Nederland verboden. Echter, is het in sommige landen in het buitenland juist wel een verplichte aanvulling op uw winterbanden. Maar wanneer heeft u nu precies kettingen nodig en wanneer zijn ze nu echt verplicht?

Lees meer