Vakantie

Vertrekt u met de auto op vakantie, dan doet u er goed aan om u vooraf te laten informeren over de verschillende verkeersregels en snelheidsbeperkingen. Allsecur helpt u op weg.

Als u met de auto op vakantie gaat, is het belangrijk dat u een goede complete autoverzekering afsluit en uw auto goed controleert of u wel alle noodzakelijke papieren en benodigdheden bij u heeft. Deze en vele andere voorbereidingen die wij graag verder aan u uitleggen zorgen ervoor dat u met een gerust hart op vakantie kunt.

Meest gelezen

Ga goed voorbereid op reis

Als u met de auto naar het buitenland gaat is pech onderweg geen fijne onderbreking. Regel vooraf de Allsecur Zomercheck en lees de tips over pechhulp in het buitenland.

Lees meer

Met de auto op vakantie

Onderweg en op uw vakantiebestemming wilt u lekker ontspannen en niet voor verrassingen komen te staan. Wist u dat er in ieder vakantieland andere regels gelden? Bijvoorbeeld voor de uitrusting die u in uw auto moet hebben.

Lees meer

Spelletjes voor in de auto

De autorit op weg naar uw vakantiebestemming: voor kinderen is het vaak saai en duurt het oneindig lang. Spelletjes in de auto maken de autorit voor iedereen een stuk aangenamer. Allsecur zet een aantal leuke autospellen voor u op een rijtje.

Lees meer

Fietsendrager op de auto

U wilt er lekker eventjes tussenuit en u wilt de fiets meenemen. Of het nu een autovakantie naar het buitenland is, of een dagje uit in eigen land: als u een fietsendrager op uw auto zet, is het belangrijk te weten wat wel en niet mag. Om boetes en schade te voorkomen is het belangrijk dat u de regels goed kent.

Lees meer