Autoruit kapot door inbraak?

Is uw autoruit kapot door auto-inbraak? Wees alert en laat na een inbraak niet alleen uw kapotte ruit herstellen. Reset uw boordcomputer.

Is uw autoruit kapot door een auto-inbraak?

Is uw autoruit kapot door een inbraak in uw auto? Bij Allsecur bent u met een Beperkt Casco of Volledig Casco gedekt voor uw ruitschade. Is alleen uw ruit kapot en is er niets gestolen? Dat lijkt een opluchting, maar wees alert! Dit kan namelijk juist de opzet zijn van autodieven. Lees hieronder verder wat u het beste kunt doen na een inbraak en ruitschade.

Is alleen uw autoruit kapot na een inbraak in uw auto? Wees alert!

Autodieven worden steeds creatiever. Ze hebben tegenwoordig apparaatjes waarmee ze gegevens op uw boordcomputer kopiëren. Zo gaan ze te werk. Ze slaan een ruitje van uw auto in. Meestal is dit het raam aan de bestuurderskant. Met een apparaat lezen ze de gegevens uit uw boordcomputer. Hiermee maken ze een kopie van uw sleutel. Na een paar dagen komen ze terug en stelen uw auto. Ze hebben het vooral op luxe auto’s gemunt.

Reset uw boordcomputer na een auto-inbraak

U kunt deze autodieven voor zijn. Laat na een auto-inbraak niet alleen uw kapotte ruit herstellen, maar laat ook uw boordcomputer resetten. Dan hebben de autodieven niets meer aan uw gegevens. Laat uw boordcomputer resetten door een garage,waarmee Allsecur samenwerkt. De garage stuurt de rekening dan direct naar ons Allsecur. Uw boordcomputer resetten is, net als ruitschade, al verzekerd vanaf een Beperkt Casco autoverzekering. Het beïnvloedt ook niet uw premie. Deze blijft hetzelfde.

Wat moet u doen als uw autoruit kapot is door een auto-inbraak?

Met een Beperkt Casco of Volledig Casco autoverzekering van Allsecur is uw ruitschade binnen 48 uur hersteld en betaald. Hoe gaat dit in zijn werk?

  • Bel ons bij ruitschade op 088-548 5000;
  • Wij verbinden u direct door met onze glasherstellers: bijvoorbeeld Autotaalglas of Carglass;
  • U maakt een afspraak voor het herstellen van uw ruit;
  • Wij betalen de rekening rechtstreeks aan de hersteller;
  • U mag ook direct naar Autotaalglas of Carglass gaan. De medewerkers daar regelen het dan verder met ons.

Een Beperkt Casco of Volledig Casco autoverzekering dekt altijd een kapot raam door inbraak. Wees alert voor autodieven als er niets gestolen is. Geen eigen risico bij ruitschade? Bereken uw autoverzekering makkelijk en snel online.