Inzittendenverzekering

Met de Inzittendenverzekering als aanvullende dekking op uw autoverzekering bent u niet alleen, maar zijn ook uw medepassagiers en spullen verzekerd!

Waarom heeft u een inzittendenverzekering nodig?

  • Uzelf en uw inzittenden zijn verzekerd tegen schade en letsel tot 1 miljoen euro per gebeurtenis
  • Schuldvraag speelt geen rol
  • U sluit dit veilige gevoel al af voor €3,99 excl. assurantiebelasting per maand

Wat is een inzittendenverzekering?

Heeft u net zo goed nagedacht over een inzittendenverzekering als uw autoverzekering? Bent u zelf wel goed verzekerd bij een ongeval? Met een verzekering voor inzittenden bent uzelf goed verzekerd bij letsel en schade.

Ook uw passagiers en uw spullen zijn meeverzekerd. Zo kunt u met een gerust hart iedereen meenemen in de auto of met iemand anders meerijden!

Dekking van schade met inzittenden

Deze schade betalen wij:

  • Schade bij letsel met directe uitkering
  • Schade bij medepassagiers in uw auto
  • Schade aan waardevolle spullen

Ons advies bij schade inzittendenverzekering

Een veelgestelde vraag is of een inzittendenverzekering ook nodig is al de bestuurder altijd alleen rijdt? Het antwoord daarop is ja. U bent namelijk zelf ook een inzittende in uw auto. Een verzekering zorgt ervoor dat uzelf ook verzekert bent tegen oplopend letsel. Als u door schuld van de tegenpartij letselschade oploopt, dan moet u hiervoor zelf de schade verhalen. Wilt u dit uitbesteden? Kies dan ook voor de aanvullende verzekering Rechtsbijstand! Zorg dat u altijd uw gordel om heeft in uw auto. Raakt u betrokken bij een ongeval zonder dat u uw gordel om heeft en heeft u letselschade? Dan wordt er 25% gekort op de uitkering van uw letselschade.

Polisvoorwaarden

Lees hier de heldere polisvoorwaarden over uw Inzittendenverzekering.