Veilig rijden loont!

Verdien tot 30% van uw Allsecur premie terug
met spaarpunten (JINI$) door veilig te rijden

 • Altijd inzicht in uw rijgedrag

 • Geen sancties bij slecht rijgedrag

 • Gratis myJINI connector in bruikleen (t.w.v. €95,-)

Bereken uw premie myjini logo

Wat moet ik hiervoor doen?

Stap 1

Sluit een Allsecur autoverzekering
af en selecteer de module myJINI

Stap 2

Maak uw myJINI account
aan op de myJINI website

Stap 3

Klik de myJINI connector
in uw auto

Stap 4

Begin met besparen!

quote owner

Ik heb 30% van mijn premie terugverdiend
in JINI$ en ik ben veel bewuster gaan autorijden!

Linda - Barendrecht

Hoe werkt myJINI?

Bekijk het rekenvoorbeeld
 1. De myJINI connector meet hoe hard u remt, rijdt en optrekt

 2. Op de myJINI-app kunt u per rit zien hoe veilig u heeft gereden

 3. Met elke veilige rit verdient u spaarpunten (JINI$)

 4. Uw verdiende JINI$ kunt u verzilveren in de myJINI webshop

Uw rijdata wordt alleen gebruikt om een veiligheidsscore te berekenen. Niet voor het bepalen van aansprakelijkheid wanneer u bijvoorbeeld betrokken raakt bij een botsing.

app image

Veilig rijden loont!

Bij myJINI wordt veilig rijgedrag beloond en kunt u wekelijks tot
30% van uw verzekeringspremie terugverdienen

Vragen over myJINI

Wat is myJINI?

Allsecur werkt samen met myJINI om een op uw rijgedrag gebaseerd spaarsysteem aan te bieden. Met veilig rijgedrag kunt u bij Allsecur elke week tot 30% van uw verzekeringspremie in JINI$ terugverdienen.

Plug eenmalig de myJINI connector in uw auto en begin direct met terugverdienen. Uw rijgedrag wordt automatisch bijgehouden. Lees meer over myJINI.

Hoe kan ik mijn rijgedrag inzien?

Op uw online dashboard krijgt u inzicht in uw rijgedrag. U kunt uw dashboard bekijken door in te loggen op de myJINI app of de myJINI website. Dit dashboard helpt u om uw eigen reis- en rijgedrag te analyseren. U ziet meteen hoe u slimmer én veiliger kunt autorijden. Door minder hard op te trekken, minder hard te remmen en door op rustige tijden te rijden, want dan loopt u minder risico. Lees meer over het online dashboard.

Wat kan ik terugverdienen?

Als u veilig rijdt kunt u tot 30% van uw verzekeringspremie in spaarpunten (JINI$) terugverdienen. U krijgt JINI$ als u behoort tot 75% van de deelnemers met de hoogste veiligheidsscore.

U kunt uw gespaarde JINI$ besteden in de webshop van myJINI. Op uw online dashboard onder het kopje 'Webshop' kunt u een keuze maken uit een breed aanbod van diverse producten. U selecteert eenvoudig het gewenste product of dienst en rekent af met uw gespaarde JINI$. Daarnaast kunt u uw verdiende JINI$ besteden aan voordeel op uw getankte brandstof bij Shell. Geef, wanneer u in het bezit bent van een myJINI tankpas, wel via ‘Mijn Instellingen’ aan dat u JINI$ wilt inzetten om dit voordeel te krijgen.

Wat gebeurt er als ik te hard rijd?

Als u veilig rijdt kunt u elke week tot 30% van uw verzekeringspremie terugverdienen. Als u niet veilig rijdt krijgt u geen extra korting of spaarpunten. Uw rijdata wordt alleen gebruikt om een veiligheidsscore te berekenen. Niet voor het bepalen van aansprakelijkheid, als u bijvoorbeeld betrokken raakt bij een ongeval.

Is myJINI echt helmaal gratis?

Allsecur klanten krijgen gratis toegang tot myJINI. De connector ter waarde van €95,- krijgt u gratis in bruikleen. Tevens biedt myJINI ook nog andere (betaalde) diensten zoals Spitsmijden Rotterdam en ritregistratie welke eenvoudig kunnen worden toegevoegd. Lees meer over de tarieven van myJINI.

Wat gebeurt er met mijn data?

De myJINI connector meet uw rijgedrag: hoe snel u remt, optrekt en waar en wanneer uw autoritten plaatsvinden. Deze informatie wordt getoond op uw dashboard. Het zijn uw persoonlijke gegevens en dus alleen zichtbaar voor u. Uw rijdata wordt alleen gebruikt om een veiligheidsscore te berekenen. Niet voor het beoordelen van aansprakelijkheid als u bijvoorbeeld betrokken raakt bij een botsing. In het privacy statement leest u hoe we omgaan met uw gegevens.

Hoe werkt de connector?

Uw rijgedrag wordt automatisch gemeten door de connector van myJINI. Deze registreert data over uw rijstijl, hoeveel kilometers u aflegt en op welke tijdstippen u op de weg zit. De gegevens die deze connector registreert, ziet u terug op uw dashboard. Zo helpt Allsecur u om uw eigen reis- en rijgedrag te analyseren. U ziet meteen hoe u slimmer én veiliger kunt autorijden. Lees meer over de connector.

Hoe installeer ik de connector?

Als u uzelf bij myJINI aanmeldt, krijgt u de myJINI connector ter waarde van € 95,- in bruikleen en gratis thuisgestuurd. De connector is met behulp van de handleiding, eenvoudig in uw auto aan te sluiten. Om de connector te installeren, moet u in het bezit zijn van een auto met een OBD poort (OBD-II, EOBD) aansluiting. In de regel zijn dit auto’s met een bouwjaar vanaf 2001 (benzine) en 2003 (diesel). Op deze instructievideo kunt u zien hoe de connector geplaatst kan worden.

Komt u er toch niet uit? Neem dan gerust contact op met de servicedesk van myJINI.

Waar vind ik de ODB2-poort?
 • De OBD2-poort zit meestal onder het stuur of anders in het middenconsole. In de afbeelding hieronder vindt u de mogelijke locatie’s.

  uitlegdashboard
 • De locatie van de OBD-poort staat meestal vermeld in het instructieboekje van uw auto bij OBD2, On-Board Diagnostics, diagnose stekker of service stekker.

 • U kunt ook gebruik maken van externe databases voor de locatie van de OBD-poort:

  • Outils OBD Facile database

  • CarMD database

Omdat jongeren nog weinig schadevrijejaren hebben opgebouwd, behoren ze voor de meeste verzekeraars tot een risicogroep. Hierdoor valt de premie voor een jongeren autoverzekering vaak aanzienlijk hoger uit. In de praktijk hoeft het helemaal niet zo te zijn dat jongeren minder veilig rijden en meer risico lopen in het verkeer dan oudere bestuurders.

Met myJINI kunnen jongeren door veilig te rijden tot 30% van de premie van hun Allsecur jongeren autoverzekering terugverdienen. Veilig rijgedrag wordt beloond met spaarpunten (JINI$), welke in de myJINI webshop besteed kunnen worden aan voordeel op bijvoorbeeld getankte brandstof bij Shell, een Bol.com waardebon of een USB auto-oplader.

Naast korting bij veilig rijden, kunnen jongeren met de myJINI app ook meer inzicht krijgen in hun rijgedrag. De myJINI app toont onder andere informatie over rijgedrag, zoals de mate van remmen, accelereren en de gereden ritten. De myJINI app is gratis te downloaden in de Google Play en in de App Store.

Autorijden is duur, daarom willen veel automobilisten een autoverzekering met korting. Met myJINI hebben automobilisten voordeel op hun autoverzekering zelf in de hand.

Als u kiest voor de verzekeringsmodule van myJINI kunt u door veilig te rijden tot 30% van de premie van uw Allsecur autoverzekering terugverdienen. Veilig rijgedrag wordt beloond met spaarpunten (JINI$) die u in de myJINI webshop kunt besteden aan voordeel op bijvoorbeeld getankte brandstof bij Shell, een Bol.com waardebon of een USB auto-oplader.

Het voordeel van myJINI ten opzichte van andere rijstijl verzekeringen is dat er geen sancties verbonden zitten aan slecht rijgedrag. U krijgt dus geen directe korting op uw autoverzekering van Allsecur, maar u kunt wel tot 30% van uw premie terugverdienen.

Een rijgedragverzekering kan automobilisten die hun tweede auto willen verzekeren veel voordeel opleveren. Door een tweede autoverzekering af te sluiten en u aan te melden bij myJINI, kunt u met veilig te rijden al snel tot 30% van uw premie terugverdienen bij Allsecur.

Met een tweede auto wordt vaak minder op drukke tijden gereden. Hierdoor loopt u minder risico en gaat terugverdienen bijna moeiteloos. Op basis van uw rijgedrag berekenen we wekelijks een score, die wordt beloond met spaarpunten (JINI$).

U kunt uw gespaarde JINI$ onder andere besteden aan voordeel op uw getankte brandstof bij Shell, een Bol.com waardebon, een KeepCup, Dopper waterfles of een USB auto-oplader. U selecteert eenvoudig het gewenste product of dienst en rekent af met uw gespaarde JINI$ in de webshop van myJINI. Wilt u weten hoe het myJINI spaarprogramma precies werkt? Bekijk dan de uitgebreide uitleg met rekenvoorbeeld.