Voor alle automobilisten van Nederland

Pech onderweg?Direct hulp nodig?

 • U betaalt alleen als u pech heeft

 • U ziet direct wanneer hulp bij u is

 • Wij helpen u ook in uw woonplaats en Europa

 • We hebben u een SMS gestuurd

Dit zijn onze services

Starthulp

Heeft u een lege accu? Wij zorgen er voor dat uw auto start.


€ 70,-

Reparatie

Heeft u een lekke band, brandt er een lampje of heeft u uzelf buitengesloten? We helpen u direct weer op weg.

€ 95,-

Transport

Is uw motor oververhit en kunnen wij uw auto niet ter plekke repareren? Wij brengen uw auto naar de dichtstbijzijnde garage.

€ 125,-

Binnen een paar stappen is pechhulp onderweg

 • step 1 Stap 1: Log in op de Pechhulp on demand app
 • step 2 Stap 2: Vraag hulp aan
 • step 3 Stap 3: Kies uw pechgeval
 • step 4 Stap 4: Zie hoe snel de hulp bij u is
 • step 5 Stap 5: Betaal en geef een beoordeling

Wat u gemiddeld per jaar aan pechhulpdekking betaalt

€100

Hoelang u gemiddeld
zonder pech rijdt

5 jaar

Hoeveel u in 5 jaar gemiddeld
bespaart bij 1 keer pech

€400

Wat een top service! Snelle en goede pechhulp voor een scherpe prijs zonder vast lidmaatschap


A. van de Ven - 22 september 2016

Vragen over Allsecur Pechhulp on demand

Wat is Allsecur Pechhulp on demand?

Allsecur Pechhulp on demand is hulp bij pech waar en wanneer u maar wilt. Zonder abonnement of lidmaatschap. Ook voor niet Allsecur klanten. U betaalt alleen als u gebruik maakt van onze pechhulp en alleen de kosten van het soort pech dat u heeft. Daarmee bespaart u al snel € 100 per jaar. Hulp regelt u 24/7 in een paar simpele stappen via de eenvoudige Allsecur Pechhulp on demand app. U ziet direct wie u komt helpen en hoe snel deze monteur bij u is.

Moet ik een autoverzekering bij Allsecur hebben om gebruik te maken van Pechhulp on demand?

Nee hoor. Ook als u geen klant bent bij Allsecur helpen we u graag bij pech. U kunt misschien ook besparen op uw autoverzekering als u uw eigen autoverzekering vergelijkt met de premie van Allsecur.

Voor welke pechgevallen is het?

Wij helpen u bij alle autopech zoals een lekke band of een lege accu. Heeft u verkeerd getankt of uzelf buitengesloten? Dat kan gebeuren. Kunt of durft u niet meer verder te rijden omdat er een lampje brandt? Ook dan helpen we graag. In Nederland en Europa.

Kan ik mijn huidige pechhulp abonnement of pechhulp verzekering opzeggen?

Ja. Wij helpen u altijd bij pech dus een pechhulpabonnement heeft u niet meer nodig. Door uw abonnement of lidmaatschap op te zeggen bespaart u al snel rond € 100 per jaar. Opzeggen kan eenvoudig met een van onderstaande opzegbrieven.


Heeft u een aanvullende pechhulp dekking op uw Allsecur autoverzekering dan kunt u die eenvoudig wijzigen via Mijn Allsecur.

Hoe schakel ik hulp in?

Via onze Allsecur Pechhulp on demand app meldt u in een paar klikken uw pech. Heeft u deze app nog niet op uw smartphone? Download de pechhulp app dan hier of vraag direct online pechhulp aan. We sturen uw pechmelding direct door naar de dichtstbijzijnde beschikbare monteur.

Wie komt mij helpen?

Wij maken gebruik van het uitgebreide netwerk van Allianz Global Assistance. Deze monteurs hebben jarenlange ervaring en werken in heel Europa. In de Allsecur Pechhulp on demand app ziet u welke monteur u komt helpen en hoe snel hij er is.

Helpen jullie ook in het buitenland?

Ja, we helpen in heel Europa, uitgezonderd Vlieland en Schiermonnikoog (Nederland), Azoren en Madeira (Portugal), Canarische Eilanden en de Balearen (Spanje), het Aziatische deel van Turkije, het deel van Cyprus dat niet door de regering van Republiek wordt bestuurd.

kaart europa
Wat betaal ik als ik pech heb?

Onze app is gratis. U betaalt alleen als u gebruik maakt van onze pechhulp. We laten u vooraf zien wat onze hulp kost. Dat is per pechgeval anders. Heeft u bijvoorbeeld een lege accu dan betaalt u €70,- voor het opladen van uw accu. Blijkt uw accu echter kapot te zijn, dan vervangen wij deze voor u en betaalt u € 95,- voor reparatie. U betaalt dus of voor starthulp of voor reparatie. Zijn er eventueel nieuwe onderdelen nodig zoals een nieuwe accu, bougie of lampje? Dan komen deze kosten er nog bij. Wij laten u vooraf weten wat deze extra kosten zijn.

De kosten per pechgeval zijn:

 • Starthulp: €70,-

 • Reparatie: €95,-

 • Transport: €125,-

Moet uw auto verder gesleept worden dan 25 km? Dan betaalt u € 3,50 per km extra.

In Europa betaalt u €225,- voor starthulp, reparatie of transport naar een garage in de buurt. Wilt u dat wij u in Europa nog meer helpen zoals bijvoorbeeld het regelen van vervangend vervoer of een hotelovernachting? Dan kunnen wij dat ook voor u regelen. De extra kosten hiervan komen er dan nog bij. Wij laten u uiteraard van te voren weten wat die kosten zijn.

Hoe betaal ik?

U betaalt de kosten van uw pech of eventueel het wegbrengen van uw auto naar de garage, direct bij de monteur. U kunt ter plekke bij hem pinnen.

Wat als jullie mijn auto niet kunnen repareren?

Kan uw auto niet binnen 45 minuten gerepareerd worden? Dan brengen wij uw auto naar een garage of naar een door u opgegeven adres in Nederland. Moet uw auto weggebracht worden in het buitenland? Dan betaalt u € 225.

Kan ik vervangend vervoer krijgen?

In onze service zit geen vervangend vervoer. Krijgt u pech als u in het buitenland bent dan betaalt u 225,- voor starthulp, reparatie of transport naar een garage in de buurt. Wilt u dat wij u ter plaatse nog meer helpen zoals bijvoorbeeld het regelen van vervangend vervoer of een hotelovernachting? Dan kunnen wij dat ook voor u regelen. De extra kosten hiervan betaalt u ter plekke. Wij laten u van te voren weten wat die kosten zijn.

Kan ik ook zonder een account pechhulp krijgen?

Bij het downloaden van de Allsecur Pechhulp on demand app vragen we u een account aan te maken. Dat is handig zodat we in het geval u pech heeft u nog sneller kunnen helpen. Zo hoeft u nergens meer aan te denken voor het geval u pech krijgt en kunt u direct hulp aanvragen. Staat u met pech langs de weg en heeft u de app niet op uw telefoon geïnstalleerd dan kunt u direct via onze website (met doorlink naar webbapp) onze pechhulp aanvragen. Wij helpen u dus ook zonder dat u een app moet downloaden en een account moet aanmaken.

Heeft u vaker pech onderweg?

Verwacht u vaker met pech langs de weg te staan? Kies dan voor een Allsecur pechhulp verzekering. U kunt kiezen voor pechhulp Nederland en/of Buitenland. U betaalt dan niet per pechgeval maar een vast bedrag per maand. U heeft dan ook recht op vervangend vervoer.

De autoverzekering van Allsecur

Download GRATIS de app voor pechhulp


De Allsecur Pechhulp on demand is een pechhulpservice die gebruik maakt van eigen alarmcentrales in heel Europa en een groot netwerk van hulpdiensten, autoverhuurders en autobedrijven. Wij helpen u bij pech snel weer onderweg in Nederland (uitgezonderd Vlieland en Schiermonnikoog) én Europa.

Of u nou naar Engeland, Frankrijk, Duitsland of Italië op vakantie gaat, Allsecur Pechhulp on demand is overal snel ter plaatse. Hieronder ziet u in welke landen wij u bij pech helpen kunnen.

Wilt u:

 • Pechhulp voor een paar dagen

 • Pechhulp voor 1 week

 • Pechhulp voor een maand

Dat kan met de Allsecur Pechhulp on demand. Dan betaalt alleen als u pech heeft en alleen de kosten van het soort pech dat u heeft. U heeft dus geen pechhulpverzekering, abonnement of lidmaatschap meer nodig. Daarmee bespaart u al snel € 100 per jaar. Wij helpen u bij alle soorten pech met uw auto zoals een lekke band, een lege accu of als u verkeerd getankt heeft. Maar ook als u uzelf heeft buitengesloten. Dan helpen wij u graag.

Hoe werkt de Allsecur Pechhulp on demand app?

Via de Allsecur Pechhulp on demand app meldt u uw pech met een paar klikken. U ziet direct welke monteur naar u onderweg is. U betaalt voor de pech die u heeft en kunt direct pinnen bij de monteur. We laten u vooraf zien wat onze hulp kost. Zijn er onderdelen nodig? Zoals een bougie, accu of een lampje? Dan betaalt u die ook. De monteur vertelt u of er extra kosten zijn.

Heeft u de gratis Pechhulp on demand app nog niet gedownload? Download nu de app en u gaat met een gerust hart op weg.

De voordelen van Allsecur Pechhulp on demand:

Bij pech wilt u weer zo snel mogelijk op weg zijn. Daarom rijden onze monteurs zo snel mogelijk naar u toe na uw pechhulpmelding om u te helpen. Allsecur Pechhulp on demand maakt gebruik van het betrouwbare pechhulpnetwerk van Allianz Global Assistance. Zij verlenen al jaren pechhulp. Veel grote automerken vertrouwen de pechhulp voor hun merk toe aan Allianz Global Assistance. Al ruim 2,5 miljoen auto’s in Nederland rekenen op hun hulp bij pech of een ongeval. Of u nu op zoek bent naar pechhulp voor uw Citroen, Peugeot, Opel, Volkswagen, Skoda, Kia of welke auto dan ook? Allsecur Pechhulp on demand biedt betrouwbare pechhulp.

Komt u met pech langs de weg te staan? Dan repareren we uw auto ter plekke. Omdat onze monteurs ervaring hebben met het verlenen van pechhulp aan merken als Volvo en Seat, lukt het vaak ook om uw auto direct weer rijdend te krijgen. Als dit echt niet kan, dan vervoeren we uw auto naar de garage en u en uw bijrijder kunnen meerijden naar de garage. Allsecur Pechhulp on demand staat voor:

 • U betaalt alleen als u pech heeft

 • Vanaf € 70,- per pechgeval

 • Ook in uw woonplaats

 • U ziet direct wanneer hulp bij u is

 • Wij helpen u in Nederland én Europa