Je kunt besparen!

Als je auto 6 jaar of ouder is, geven wij je een seintje, want dan kun je een dekking kiezen met een lagere premie. Wel zo gemakkelijk en transparant!

Waarom een Premie Alert?

Veel Nederlanders betalen een te hoge premie voor hun autoverzekering, simpelweg omdat de huidige dekking niet meer bij de leeftijd van de auto past. En dat vinden wij zonde. Daarom sturen wij je een alert, zodra je kunt besparen op je premie. Wel zo gemakkelijk en transparant!

Voordelen Premie Alert:

  • Gratis een jaarlijkse check of je autoverzekering nog bij de leeftijd van je auto past
  • Een helder advies voor je mogelijke besparing
  • Onze expertise op een presenteerblaadje
  • Je maakt zelf een keuze of je je autoverzekering wilt wijzigen

Wat is de Premie Alert?

De Premie Alert is onze manier om je te wijzen op een mogelijke besparing op je autoverzekering. Je auto wordt ieder jaar ouder, daarom ontvang je van ons een seintje als de dekking niet meer bij de leeftijd van je auto past.

Je auto wordt ieder jaar minder waard. Als je All Risk verzekerd bent, betaal je in verhouding meer premie. Maar als je auto total loss wordt verklaard, krijg je slechts de dagwaarde uitbetaald. Daarom adviseren wij je dekking te verlagen als je auto 6 jaar of ouder is. Je krijgt een seintje wanneer je kunt besparen op je autoverzekering.

Wanneer ontvang ik een Premie Alert van Allsecur?

Allsecur biedt een uitstekende autoverzekering voor een scherpe prijs. Voor auto’s jonger dan 6 jaar is het verstandig deze All Risk te verzekeren. Vanaf 6 jaar is het raadzaam om je auto Beperkt Casco te verzekeren. Mocht je auto 10 jaar of ouder zijn, dan is een WA dekking vaak voldoende. Wij sturen je een gratis alert, zodra je auto 6 of 10 jaar is geworden en het dus nog goedkoper kan.

Polisvoorwaarden

Lees hier onze heldere polisvoorwaarden.