U kunt besparen!

Weet u dat uw premie omlaag kan als uw auto 6 jaar of ouder is? Wij geven onze klanten dan een seintje. Stap dus nu over naar Allsecur voor een lage premie en een Premie Alert als het nog goedkoper kan.

Waarom een Premie Alert?

Veel Nederlanders betalen een te hoge premie voor hun autoverzekering, simpelweg omdat de huidige dekking niet meer bij de leeftijd van de auto past. En dat vinden wij zonde. Daarom sturen wij u een alert, zodra u kunt besparen op uw premie. Wel zo gemakkelijk en transparant!

Voordelen Premie Alert:

  • Gratis een jaarlijkse check of uw autoverzekering nog bij de leeftijd van uw auto past
  • Een helder advies voor uw mogelijke besparing
  • Onze expertise op een presenteerblaadje
  • U maakt zelf een keuze of u uw autoverzekering wilt wijzigen

Wat is de Premie Alert?

De Premie Alert is onze manier om u te wijzen op een mogelijke besparing op uw autoverzekering. Uw auto wordt ieder jaar ouder, daarom ontvangt u van ons een seintje als de dekking niet meer bij de leeftijd van uw auto past.

Uw auto wordt ieder jaar minder waard. Als u All Risk verzekerd bent, betaalt u in verhouding meer premie. Maar als uw auto total loss wordt verklaard, krijgt u slechts de dagwaarde uitbetaald. Daarom adviseren wij uw dekking te verlagen als uw auto 6 jaar of ouder is. U krijgt een seintje wanneer u kunt besparen op uw autoverzekering.

Wanneer ontvang ik een Premie Alert van Allsecur?

Allsecur biedt een uitstekende autoverzekering voor een scherpe prijs. Voor auto’s jonger dan 6 jaar is het verstandig deze All Risk te verzekeren. Vanaf 6 jaar is het raadzaam om uw auto Beperkt Casco te verzekeren. Mocht uw auto 10 jaar of ouder zijn, dan is een WA dekking vaak voldoende. Wij sturen u een gratis alert, zodra uw auto 6 of 10 jaar is geworden en het dus nog goedkoper kan.

Polisvoorwaarden

Lees hier onze heldere polisvoorwaarden.