Premie Alert

Weet u wanneer uw auto jarig is? Bij Allsecur laten we dat onze klanten altijd even weten. Als uw auto namelijk 6 jaar of ouder is, dan kan uw premie omlaag.

Waarom een Premie Alert?

Veel Nederlanders betalen een te hoge dekking voor hun autoverzekering, simpelweg omdat de huidige dekking niet meer bij de leeftijd van de auto past. En dat vinden wij zonde. Daarom sturen wij u een alert, zodra u kunt besparen op uw premie. Wel zo gemakkelijk en transparant!

Voordelen Premie Alert:

  • Gratis een jaarlijkse check of uw autoverzekering nog bij de leeftijd van uw auto past
  • Een helder advies voor uw mogelijke besparing
  • Onze expertise op een presenteerblaadje
  • U maakt zelf een keuze of u uw autoverzekering wilt wijzigen

Stap dus nu over naar Allsecur, voor een lage premie en een Premie Alert als het nog goedkoper kan.

Wat is de Premie Alert?

De Premie Alert is onze manier om u te wijzen op een mogelijke besparing op uw autoverzekering. Uw auto wordt ieder jaar ouder, daarom ontvangt u van ons een seintje als de dekking niet meer bij de leeftijd van uw auto past.

Uw auto wordt ieder jaar minder waard. Als u All Risk verzekerd bent, betaalt u in verhouding meer premie. Maar als uw auto total loss wordt verklaard, krijgt u slechts de dagwaarde uitbetaald. Daarom adviseren wij uw dekking te verlagen als uw auto 6 jaar of ouder is. U krijgt een seintje wanneer u kunt besparen op uw autoverzekering.

Wanneer ontvang ik een Premie Alert van Allsecur?

Heeft u een All Risk autoverzekering? Dan sturen wij u een alert zodra uw auto 6 jaar of ouder is geworden. Wij adviseren u dan om uw dekking te verlagen naar een Beperkt Casco autoverzekering. Is uw auto ouder dan 10 jaar? Dan sturen wij u een alert dat u uw Beperkt Casco dekking beter kunt omzetten in een WA dekking.

Polisvoorwaarden

Lees hier onze heldere polisvoorwaarden.