Tweede auto verzekeren

Uw tweede auto verzekeren? Profiteer dan van korting bij Allsecur en laat uw tweede auto eenvoudig bijverzekeren.

Uw tweede auto verzekeren met korting

De voordelen van de gezinskorting bij Allsecur als u uw tweede, derde of vierde auto wilt verzekeren:

  • De korting geldt voor alle gezinsleden, dus ook uw kinderen die op hetzelfde adres wonen
  • De korting is per auto, dus kan aardig oplopen
  • U bent samen voordeliger uit

Uw tweede auto verzekeren

Als u bij Allsecur uw tweede, derde of vierde auto verzekert, profiteert u van een interessante korting. Dit scheelt aanzienlijk! Afhankelijk van de hoofddekking kan de korting per polis oplopen tot 10%. In totaal kunnen er 4 auto’s met korting verzekerd worden. Een voorwaarde is dat uw partner of kinderen op hetzelfde adres wonen, dan komt u in aanmerking voor de gezinskorting van Allsecur.

Hoe zit het met mijn premie bij schade?

Als u schade rijdt met een auto, dan heeft dit geen invloed op de premie van uw andere auto die bij ons is verzekerd. De schadeclaim heeft dus alleen invloed op de schadevrije jaren van de auto waarmee de schade is gereden.

Overige aanvullende verzekeringen

Ook bij het verzekeren van uw tweede auto, is het belangrijk dat u goed bedenkt welke aanvullende dekkingen voor uw extra auto nodig zijn. De volgende aanvullende dekkingen staan op kenteken, en worden dus niet automatisch overgenomen bij uw extra verzekerde auto:

  • Rechtsbijstand: Bij Allsecur staat de aanvullende verzekering Rechtsbijstand op het kenteken van uw auto. Dit betekent dat deze dekking niet automatisch geldt voor uw andere auto. Heeft u een algemene rechtsbijstandsverzekering bij een andere verzekeraar met de module verkeer? Dan geldt dit soms wel voor alle voertuigen
  • Pechhulp: Ook Pechhulp is gekoppeld aan uw kenteken. Pech onderweg komt altijd ongelegen. Wilt u hiervoor verzekerd zijn, overweeg dan de dekking Pechhulp.

Wist u dat?

Allsecur één van de weinige verzekeraars is die gezinskorting biedt? U kunt deze korting regelen door te bellen naar 088-548 5000.