Autoverzekering voor ZZP

Zoekt u een autoverzekering voor ZZP’ers? Allsecur geeft u graag advies voor een autoverzekering op maat.

Een autoverzekering voor ZZP’ers

Bent u freelancer of ZZP’er? Dan is een goede autoverzekering belangrijk. Niet alleen om uw auto te verzekeren bij schade, maar ook om mobiel te blijven.

Uw auto verzekeren als ZZP’er, hoe werkt dat?

Rijdt u als particulier met uw auto en gebruikt u uw auto voor woon- en werkverkeer? Dan kunnen we u een scherpe premie aanbieden voor uw autoverzekering. Verrekent u ook BTW? Dan kunt u uw auto bij Allsecur zelfs exclusief BTW verzekeren. Uw voordeel: een nog lagere premie! Bij schade betalen wij de schadehersteller dan ook exclusief BTW. U kunt dan dus wel van de schadehersteller een BTW rekening ontvangen. Deze BTW kunt u gewoon terugvragen bij de Belastingdienst.

Uw autoverzekering op maat

Samen met u kijken we graag welke dekking bij uw situatie past. U kunt kiezen uit verschillende hoofddekkingen: WA, Beperkt Casco en All Risk. De juiste keuze is afhankelijk van de leeftijd van uw auto. Als uw auto jonger dan 4 jaar is adviseren wij bijvoorbeeld een All Risk verzekering te nemen.

Inzittendenverzekering

Stel dat u door een ernstig ongeluk niet meer in staat bent om te werken. Dan loopt u als ZZP’er belangrijke inkomsten mis. Met een inzittendenverzekering bent u als automobilist en ook uw inzittenden verzekerd bij een ongeval. Uw inkomen wordt dan aangevuld zodat u niet in financiële problemen komt. En het mooie aan de inzittendenverzekering van Allsecur is dat u ook verzekerd bent als u met iemand anders meerijdt.

Autopech

Minder erg maar niet minder vervelend: u krijgt autopech. Dat betekent voor u misschien ook dat uw omzet gevaar loopt. Sluit onze aanvullende verzekering Pechhulp af en Allsecur zorgt ervoor dat u snel weer verder kunt rijden. Allsecur biedt u pechhulp in binnen- en buitenland samen met Allianz Mondial Assistance. Kan uw auto niet ter plekke gerepareerd worden? Dan zorgen wij dat uw auto weggesleept wordt naar een goede garage. En u kunt met een gelijkwaardige vervangende auto verder rijden naar uw belangrijke afspraak.

Rechtsbijstandsverzekering afsluiten

Iemand anders rijdt u aan. Erg vervelend! Als ZZP’er is uw tijd kostbaar. Het verhalen van uw schade bij de tegenpartij kan een tijdrovende en ingewikkelde procedure zijn. Met een rechtsbijstandverzekering helpen wij u met het verhalen van uw schade bij de tegenpartij (ook bij letsel). U krijgt ook juridische ondersteuning bij een meningsverschil met uw merkdealer.

Autoverzekering ZZP afsluiten

U kunt uw autoverzekering snel en gemakkelijk online afsluiten. Heeft u hulp nodig bij het selecteren van de juiste autoverzekering en aanvullende dekkingen? Dan kunt u ons ook altijd bellen via 088-548 5000 voor een advies op maat.