Allsecur Autoverzekering
Terug naar de Homepage

Niet zomaar een autoverzekering

Dagelijks zorgen 150 enthousiaste medewerkers ervoor, dat je snel en efficient geholpen wordt als je schade hebt. Dit doen ze vanuit de Coolse Poort, een markant kantoorgebouw midden in het bedrijvige en inspirerende hart van Rotterdam: de Coolsingel.

Wij zijn Allsecur, sinds 2008 dé specialist in online autoverzekeringen. Sinds 2018 ook gespecialiseerd in woonverzekeringen. Maar of je nu een auto- of een woonverzekering wilt: bij ons sluit je hem in een handomdraai af. Je weet bovendien zeker dat hij exact is afgestemd op jouw wensen en behoeften. Omdat wij de nieuwste technieken en slimme data gebruiken, krijg je namelijk altijd precies de verzekering die bij jouw situatie past. En we kunnen je óók nog eens de beste prijs bieden.

Als je ons nodig hebt – bijvoorbeeld omdat je schade hebt – dan kun je meteen bij ons terecht. We luisteren naar je verhaal en zoeken samen naar de meest efficiënte oplossing. Altijd in jouw voordeel! Want wij zijn gek op techniek, maar als je contact met ons zoekt, dan zijn we net zo menselijk als jij. En alles wat we doen is erop gericht om het jou zo prettig en simpel mogelijk te maken. Schade is ten slotte al vervelend genoeg.

Allsecur is nieuwsgierig van aard, daarom blijven we voortdurend zoeken naar nieuwe manieren en mogelijkheden om met nóg betere oplossingen te komen.

We hebben een scherpe neus voor innovaties die de klant van pas kunnen komen. En als er heilige huisjes omgeschopt moeten worden om klanten beter te kunnen helpen, dan aarzelen we geen moment. Maar alléén als het de klant echt voordeel oplevert. Zo slim zijn we dan ook wel weer.


De voordelen van Allsecur

  • Standaard geen eigen risico

Bij Allsecur heb je standaard € 0 eigen risico. En daar betaal je niets extra’s voor! Je bent toch juist verzekerd voor als je eens schade hebt?

  • Altijd telefonisch bereikbaar

We zijn 24/7 bereikbaar bij schade aan je auto. Heb je een aanrijding gehad of moet je auto weggesleept worden? Wij staan dag en nacht voor je klaar.

  • Snelle hulp bij schade

Pech of schade? Je persoonlijke schadecoach helpt direct en zorgt dat je snel weer op weg bent. De schadecoach kan je ook helpen bij het invullen van het schadeformulier of het melden van je schade.

  • Dagelijks wijzigen & opzeggen

Bij Allsecur kun je dagelijks opzeggen (geen opzegtermijn) en je dekkingen aanpassen. Wanneer jij dat wilt!

We ontvangen geen bonus of andere beloning wanneer je een verzekering bij ons afsluit.

Hoe worden wij ervaren?

Verrassen door echt te helpen op een menselijke en verfrissende manier

Independer Allsecur

Aanbevolen door 82%

Klanten van Independer geven ons gemiddeld een 8.1 (op basis van 16175 reviews).

  • Klanten geven ons een 8,1
  • Op basis van 16175 reviews
  • Daarvan beveelt 82% ons aan
MoneyView Allsecur

Alweer 5 sterren

Ook in 2018 ontvingen wij van MoneyView 5 sterren voor de kwaliteit van onze voorwaarden.

  • Alweer 5 sterren
  • Kwaliteit van onze voorwaarden
  • Op alle dekkingen

De mensen achter Allsecur

Zoals we met onze klanten omgaan, zo gaan we ook met elkaar om; de merkwaarden empathisch (betrokken en begrijpen) en integer (eerlijkheid en duidelijkheid) typeren dit. Ook specialist (ervaren en deskundig) en baanbrekend (vernieuwen en verbeteren) vallen onder onze merkwaarden en zijn voor ons erg belangrijk. We zijn trots om bij Allsecur te werken.

Wil je ook werken bij Allsecur?

Funnel entry

Nl