Autoverzekering

Schade

Schade bezorgt je een hoop kopzorgen. Een groot gedeelte van deze zorgen nemen wij uit handen.

Wat doen wij als jij schade hebt?

Of je nu zit met autoschade, autopech of woonschade, wij doen er alles aan om je zo snel mogelijk te helpen. Soms duurt het iets langer. Bijvoorbeeld als wij medewerking nodig hebben van een tegenpartij, een getuige of een expert. Wat moet je doen en wat kun je van ons verwachten? Dit is voor iedere schade anders. Kijk in het onderstaande overzicht en bepaal waar jouw schade onder valt.

Schade melden

Meld je schade binnen 24 uur en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Schade meldenMeld je schade eenvoudig en snel

Autoschade

Heb je ruitschade, blikschade, letselschade of weet je het niet zeker? En wat moet je doen als er andere personen betrokken zijn of als jij het ongeluk hebt veroorzaakt? Lees alles over autoschade.

Autopech

Een lekke band, lege accu of mysterieus knipperend lampje. Pech onderweg komt nooit op een goed moment. Al helemaal niet als je op vakantie bent. Wij helpen je in Nederland én door heel Europa. Bekijk al onze services voor autopech.


Woonschade

Is er bij jou ingebroken, heb je brand- of waterschade, of heb je schade aan je eigen huis of dat van een ander veroorzaakt? Schade aan je huis is heel vervelend, maar wij staan voor je klaar. Hoe? Lees het op onze woonschade pagina.

Aansprakelijk gesteld, wat nu?

Erken geen schuld en doe geen uitspraken over een schadevergoeding. Beschrijf voor jezelf de schade en het ontstaan ervan zo uitgebreid mogelijk. Meld je schade en wij gaan direct voor je aan de slag.

Schadeformulier invullen

Een schadeformulier invullen kan best lastig zijn. Wij helpen je hier graag bij. Maak het jezelf makkelijk en lees onze tips.


Handige downloads

Schadeformulier of verhaalbrief nodig? Download deze formulieren en meer op onze downloadpagina.

Onze klanten waarderen onze schadeafhandeling

Funnel entry

Nl