Al meer dan 125.000 keer gedownload!

Pechhulp on Demand


Alleen betalen als je pech hebtDirect hulp nodig?

 • Gemiddeld binnen 30 minuten ter plekke

 • Alles digitaal geregeld op de locatie zelf

 • Meer dan 1000 ervaren monteurs 24/7 stand-by

 • We hebben je een SMS gestuurd

Hiermee helpen we je verder op weg

Starthulp

Heb je een lege accu? Wij zorgen er voor dat je auto weer snel de weg op kan.

€ 70,-

Reparatie

Heb je een lekke band of brandt er een lampje? Wij helpen je direct weer op weg.

€ 95,-

Transport

Kunnen wij je auto niet ter plekke repareren? Wij brengen 'm naar de garage!

€ 125,-

Binnen een paar klikken is pechhulp geregeld

 • step 1 Stap 1: Log in op de Pechhulp on demand app
 • step 2 Stap 2: Vraag hulp aan
 • step 3 Stap 3: Kies uw pechgeval
 • step 4 Stap 4: Zie hoe snel de hulp bij u is
 • step 5 Stap 5: Betaal en geef een beoordeling

Wat je gemiddeld per jaar aan pechhulp kwijt bent

€100

Hoe lang je gemiddeld
zonder pech rijdt

5 jaar

Hoeveel je in 5 jaar gemiddeld
bespaart bij 1 keer pech

€400

Wat een top service! Snelle en goede pechhulp voor een scherpe prijs zonder vast lidmaatschap


A. van de Ven - 22 september 2016

Vragen over Allsecur Pechhulp on demand

Wat is Allsecur Pechhulp on demand?

Allsecur Pechhulp on demand is hulp bij pech waar en wanneer je maar wil. Zonder abonnement of lidmaatschap. Ook voor niet Allsecur klanten. Je betaalt alleen als je gebruik maakt van onze pechhulp en alleen de kosten van het soort pech dat je hebt. Daarmee bespaar je al snel € 100 per jaar. Hulp regel je 24/7 in een paar simpele stappen. Je ziet direct wie je komt helpen en hoe snel deze monteur bij je is.

Moet ik een autoverzekering bij Allsecur hebben om gebruik te maken van Pechhulp on demand?

Nee hoor. Ook als je geen klant bent bij Allsecur helpen we je graag bij pech. Je kunt misschien ook besparen op je autoverzekering als je je eigen autoverzekering vergelijkt met de premie van Allsecur.

Voor welke pechgevallen is het?

Wij helpen je bij alle autopech zoals een lekke band of een lege accu. Heb je verkeerd getankt of jezelf buitengesloten? Dat kan gebeuren. Kun of durf je niet meer verder te rijden omdat er een lampje brandt? Ook dan helpen we graag. In Nederland en Europa.

Kan ik mijn huidige pechhulp abonnement of pechhulp verzekering opzeggen?

Ja. Wij helpen je altijd bij pech dus een pechhulpabonnement heb je niet meer nodig. Door je abonnement of lidmaatschap op te zeggen bespaar je al snel rond € 100 per jaar. Opzeggen kan eenvoudig met een van onderstaande opzegbrieven.


Heb je een aanvullende pechhulp dekking op je Allsecur autoverzekering dan kun je die eenvoudig wijzigen via Mijn Allsecur.

Hoe schakel ik hulp in?

Via onze Allsecur Pechhulp on demand app meld je in een paar klikken je pech. Heb je deze app nog niet op je smartphone? Download de pechhulp app dan hier of vraag direct online pechhulp aan. We sturen je pechmelding direct door naar de dichtstbijzijnde beschikbare monteur.

Wie komt mij helpen?

Wij maken gebruik van het uitgebreide netwerk van Allianz Global Assistance. Deze monteurs hebben jarenlange ervaring en werken in heel Europa. In de Allsecur Pechhulp on demand app zie je welke monteur je komt helpen en hoe snel hij er is.

Helpen jullie ook in het buitenland?

Ja, we helpen in heel Europa, uitgezonderd Vlieland en Schiermonnikoog (Nederland), Azoren en Madeira (Portugal), Canarische Eilanden en de Balearen (Spanje), het Aziatische deel van Turkije, het deel van Cyprus dat niet door de regering van Republiek wordt bestuurd.

kaart europa
Wat betaal ik als ik pech heb?

Onze app is gratis. Je betaalt alleen als je gebruik maakt van onze pechhulp. We laten je vooraf zien wat onze hulp kost. Dat is per pechgeval anders. Heb je bijvoorbeeld een lege accu dan betaal je €70,- voor het opladen van je accu. Blijkt je accu echter kapot te zijn, dan vervangen wij deze voor jou en betaal je € 95,- voor reparatie. Je betaalt dus of voor starthulp of voor reparatie. Zijn er eventueel nieuwe onderdelen nodig zoals een nieuwe accu, bougie of lampje? Dan komen deze kosten er nog bij. Wij laten je vooraf weten wat deze extra kosten zijn.

De kosten per pechgeval zijn:

 • Starthulp: €70,-

 • Reparatie: €95,-

 • Transport: €125,-

Moet uw auto verder gesleept worden dan 25 km? Dan betaal je € 3,50 per km extra.

In Europa betaal je € 225,- voor starthulp, reparatie of transport naar een garage in de buurt. Wil je dat wij je in Europa nog meer helpen zoals bijvoorbeeld het regelen van vervangend vervoer of een hotelovernachting? Dan kunnen wij dat ook voor je regelen. De extra kosten hiervan komen er dan nog bij. Wij laten je uiteraard van te voren weten wat die kosten zijn.

Hoe betaal ik?

Je betaalt de kosten van je pech of eventueel het wegbrengen van je auto naar de garage, direct bij de monteur. Je kunt ter plekke bij hem pinnen.

Wat als jullie mijn auto niet kunnen repareren?

Kan je auto niet binnen 45 minuten gerepareerd worden? Dan brengen wij je auto naar een garage of naar een door je opgegeven adres in Nederland. Moet je auto weggebracht worden in het buitenland? Dan betaal je € 225.

Kan ik vervangend vervoer krijgen?

In onze service zit geen vervangend vervoer. Krijg je pech als je in het buitenland bent dan betaal je 225,- voor starthulp, reparatie of transport naar een garage in de buurt. Wil je dat wij je ter plaatse nog meer helpen zoals bijvoorbeeld het regelen van vervangend vervoer of een hotelovernachting? Dan kunnen wij dat ook voor je regelen. De extra kosten hiervan betaal je ter plekke. Wij laten je vantevoren weten wat die kosten zijn.

Kan ik ook zonder een account pechhulp krijgen?

Bij het downloaden van de Allsecur Pechhulp on demand app vragen we je een account aan te maken. Dat is handig zodat we in het geval je pech hebt je nog sneller kunnen helpen. Zo hoef je nergens meer aan te denken voor het geval je pech krijgt en kun je direct hulp aanvragen. Sta je met pech langs de weg en heb je de app niet op je telefoon geïnstalleerd dan kun je direct via onze website (met doorlink naar webapp) onze pechhulp aanvragen. Wij helpen je dus ook zonder dat je een app moet downloaden en een account moet aanmaken.

Heb je vaker pech onderweg?

Verwacht je vaker met pech langs de weg te staan? Kies dan voor een Allsecur pechhulp verzekering. Je kunt kiezen voor pechhulp Nederland en/of Buitenland. Je betaalt dan niet per pechgeval maar een vast bedrag per maand. Je hebt dan ook recht op vervangend vervoer.

De autoverzekering van Allsecur

Download GRATIS de app voor pechhulp


De Allsecur Pechhulp on demand is een pechhulpservice die gebruik maakt van eigen alarmcentrales in heel Europa en een groot netwerk van hulpdiensten, autoverhuurders en autobedrijven. Wij helpen je bij pech snel weer op weg in Nederland (uitgezonderd Vlieland en Schiermonnikoog) én Europa.

Of je nu naar Engeland, Frankrijk, Duitsland of Italië op vakantie gaat, Allsecur Pechhulp on demand is overal snel ter plaatse. Hieronder zie je in welke landen wij je bij pech kunnen helpen.

Wil je pechhulp voor een paar dagen, voor een week of voor een maand?

Dat kan met Allsecur Pechhulp on demand. Dan betaal je alleen als je pech hebt en alleen de kosten van het soort pech dat je hebt. Je hebt dus geen pechhulpverzekering, abonnement of lidmaatschap meer nodig. Daarmee bespaar je al snel € 100 per jaar.

Wij helpen je bij alle soorten pech met je auto zoals een lekke band, een lege accu of als je verkeerd getankt hebt. Maar ook als je jezelf hebt buitengesloten. Dan helpen wij je graag.


Hoe werkt Pechhulp on demand?

Via Pechhulp on demand meld je je pech in een paar klikken. Je ziet direct welke monteur naar je onderweg is. Je betaalt voor de pech die je hebt en kunt direct pinnen bij de monteur. We laten je vooraf zien wat onze hulp kost. Zijn er onderdelen nodig? Zoals een bougie, accu of een lampje? Dan betaal je die ook. De monteur vertelt je of er extra kosten zijn.

Benieuwd hoe het werkt? Bekijk hieronder de video!

Heb je de gratis Pechhulp on demand app nog niet gedownload? Download nu de app en je gaat met een gerust hart de weg op.

De voordelen van Pechhulp on demand:

Als je pech hebt, wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer de weg op. Daarom rijden onze monteurs zo snel mogelijk naar je toe na je pechhulpmelding.

Onze app maakt gebruik van het betrouwbare pechhulpnetwerk van Allianz Global Assistance. Zij verlenen al jaren betrouwbare pechhulp aan ruim 2,5 miljoen auto’s in Nederland.

Kom je met pech langs de weg te staan? Dan repareren we je auto ter plekke. Vaak lukt het om je auto direct weer rijdend te krijgen. Als dit echt niet mogelijk is, dan wordt je auto naar de garage gebracht.

De voordelen van Allsecur Pechhulp on demand op een rij:

 • Je betaalt alleen als je pech hebt

 • Voor iedereen, altijd, overal in NL

 • Vanaf € 70,- per pechgeval

 • Je ziet direct wanneer hulp bij je is

 • Gemiddeld binnen 30 minuten ter plekke

 • Alles digitaal geregeld op de locatie zelf

 • 850 ervaren monteurs 24/7 stand-by